![]() |
Un Tico daca e condus bine poate face o Dacie, dar numai veniti cu chestii de genul \"Tico face A6\".
TOTUSI!!!! |
dar ce se intampla daca dacia e condusa si ea bine?
si daca ti cont ca ultimele dacii au iesit cu motor de 1,4 nu stiu daca mai ai dreptate. |
Re:
Quote:
nu trebuie ca marca masinii sa fie cea care departajeaza masinile. tu cate masini cu nume ai facut cu cielo? poate ai observat ca am precizat, in ciuda amorului porpriu ranit :) ca m-a facut cu spume cand m-am fugarit cu masina mea |
Re:
Quote:
pauladrian, iti zic eu ca un Tico face o Dacie!!! |
Re:
Quote:
|
lol marfa nr ala cu f*t .. da era ala care aparuse si pe resursa de fun .. care avea la numar pi2da :)
l`am pus si eu pe undeva pe aici |
Re:
Quote:
nu stiu de ce sex esti. poponarii nu ma atrag. |
shadow tico face masini mai faine in anumite conditii si intr-adevar pe 400 m mai sus de d1400 sau oltcit nu prea are sanse decat daca masina ailalta e condusa prost. nu tre sa fim absurzi - tico face lamborghini - da tre sa fim realisti, sunt atatia oameni care au avut/au tico si o mica parte dintre ei chiar au vrut sa vada ce poate tico. eu am vazut, e posibil sa prinda suta in mai putin de 150m si merge cu 160 (dupa ceas).
daca te-apuci sa scoti diverse de pe el (banchete, roti rezerva, mecanisme, etc. etc.) poti s-ajungi chiar la performante de motocicleta mai slabuta asa. ;) aici discutam de masini 'mai' in detaliu, nu ca gagicile la o cafia sau ca 'cunoscatorii' la tv. |
1 Attachment(s)
o super dacie ... e dacia d`aia CN sau cum draq se numea ea cu un super eleron
COOOOOOOOOOL |
liberta parca
|
Vaslui Kitch .... va urma
2 Attachment(s)
kitch sau nu ?
|
Re: Vaslui Kitch .... va urma
Quote:
sincer DACIA aia nu mi se pare kitch, are doar un eleron si atat, nu mi se pare a fi kitch |
care vectra? :shock:
eu nu vad decat un kadet si o dacia sport... apropo frumoasa culoarea la dacie iar kadetul are nevoie de finisaj... la greu |
pai ambele aratau kitch da nu poti face poze aci ca te ia lumea cu paru deja m-o prins de mai multe ori .. oricum pragurile si botul erau kitch tare . ...
da nush o sa mai fac poze maine cu LAMISTO :) poate avem mai multa bafta speram sa prindem si dacia sport ca aia e fain kitch pe ea la greu ...... |
opelu e varza... daca vad eu bine are spoileru taiat de el... in fine... sux rau de tot...
Dacia e kitch din fabrica... so... Hai sa nu fiu rautacios... sunt de acord cu ceilalti ca nu e kitch! si de acord cu MMihai ca aer culoare misto... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning