![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
stiu seatu ala...poza e facuta visavis de o catedrala sau biserica?
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu un showroom care nu inceteaza sa ma surprinda. in primul rand ma surprinde pentru ca showroom e spus cu ghilimele si e defapt un simplu loc de parcare din fata unui bloc.
tipul are: 1 bucata maybach 62, 1 bucata rolls royce phantom, 1 bucata ferrari scaglietti, 1 bucata mercedes s klasse, 2 bucati hummer h2. tare, nu? nu ar fi frumos sa zic locul din motive lesne de inteles dar este in centrul bucurestiului si toate masinile au numere de elvetia :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
io vin cu asta.....
|
super tare :lol: :lol: :lol:
|
io am vazut un lamborghini gallardo pe la eforie sud , n-am apucat sa-i fac poza.. ca a trecut cu o viteza...niuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
|
wtcvictim: o sa fac cu telefonul cand mai trec pe acolo. ultima oara era phantom-ul parcat acolo. a, si un hummer e mereu prezent.
apropo am pozat azi un M3 ursulet (mare raritate la noi!) - rosu, evazat tot, numere de CJ, langa cocor. o sa pun pozele maine. mi se pare masina tare in conditiile in care sunt doar 3 E30 M3-uri originale de fabrica la noi in tara. voi ce ziceti? |
4 Attachment(s)
stie cineva ce motor are pe ea? unii zic ca ar fi de pe M5....
|
Am auzit ca ar fi cel mai tare urs din Romania...:?
|
2 Attachment(s)
am si eu cateva dar sunt minciuna dupa ce am vazut aici
|
super marfa golfu ala...e de la insomnia...astea nu au fost facute la constanta?
|
da... ursu WRC are motor de m5... si probabil ca e, intr-adevar, cel mai rapid din tara.
|
am vazut ca pe la curse face tot ce ii cade in "mana"...e smecher, ce sa mai...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning