![]() |
Re: Femeia .....
cine stie dracu cata bataie sufera alea ptr k au tras cu ochiu l unu din bar ...sau cine stie cata bataie sau kare injuraturi sau tot felu de ***uri sufera ptr 100 E cerutzi d l ala ....... e super naspa ptr o fata s depinda d un baiat ... si mai ales sa fie un ditamai tzaranu cu bani si 4 clase
|
Quote:
|
......dak nu vor sa sufere sa puna mana sa faca ceva singure nu le lua apararea miki k isi merita toate soarta ....vb lui cine le obliga sa stea ....a vor bani vor fitze sa indure dak nu sunt in stare sa se descurce singure ce pelea mea ;)
|
aaaaaaa clar reihan !!!!!!!! nu m-am gandit o clipa s le iau apararea !!!!!!!!!!!!ptr ce sa te milogesti l un burtos ?sau vre-un cu chelie in cap sa-ti dea niste bani pre adidasii din mall ? sau sa mergi la nustiu ce intalnire sa-si iei un shut un fund k ....ai stat cam mult la baie .....
corect ! s indure ! este soarta lor ... si-o fac cu mana lor ... mai rau este k unele se OBISNUIESC!!! ptr rafast!-cunosc o groaza de exemple care pe strada sunt mari doamne si ...de fapt ... dk le atingi un pic pe undeva s-ar putea sa zbiere de durere din cauza loviturilor de pe sub haine =))=))........... GURI le zice la astea FRIPTURISTE!=))=))=)) |
simplu...mama :D
|
miky, reihan, aveti mare dreptate...
eu stiu vreo cateva duzini de rapandule de genul asta, si n-am nici cea mai mica urma de mila pentru ele. si-o iau prin dormitor peste bot, dar au figuri de nu le ajungi la nas pe strada, de parca ele ar fi inventat mersul pe jos... asa ca... no mercy for that bitches ;) |
.....multumim aleks ...grupul fetelor care nu suporta ifosele si le plak betivii prekum iubitii nostrii si restu grupului anonim :lol::lol: te saluta si te asteapta la mare ;).....
|
hahahahaha ce tare ai zis-o pe asta reihan .... :))))))))))))))
alex sper s poti ajunge ... se anunta bahaos prea mare:) |
Toti cica fugiti de pipitze de astea de fac bot in dormitor si p strada nu l ajungi la nas....dar ce va mai visati cu ele.....hai baieti fiti sinceri cu voi dak nu cu restu lumii.....eu sincer nu le sufar ..... dar nu le mai desconsiderati p unele dintre ele ....pe ce ??? k sunt cu cateva secunde mai destepte decat voi? k va manaca d bani si voi va dati seama prea tarziu???...faceti le voi p ele nu ele pe voi....femeia e cea mai a dracu fiinta din lume...din univers...mai a dracu decat dracu....iubiti-le unde vreti , ganditi inaintea lor si aruncati le atunci cand nu mai merita....dar p cele care merita....iubiti le unde trebuie ;)...si cat trebuie
|
bah tuh eshti gay ?
|
gay nu am fost nu sunt si poate nici nu o sa fiu vreodata...sunt doar o fata....
|
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... buyaka ... :) ...
scuza`ma atunci :) nu a fost intentzie REA :) ... dar suna GAY :) |
poate sunt in transformare....:D
|
lasa mah ca te faci tuh mare :) .... in principiu bine`ai venit p forum printre noi .. adevaratzii cassanova si jose armando ;) ... boala femeilor ;)
|
psycho si suntem primii care am descoperito! tu pe un topic ai crezut ca e baiat..euy pe altu! ne-a lamurit pe amandoi! :) stai sa apara si restul! :) :)
eu i-am dat si flori sunt mai sucar! :P8) mai sucar.. ma joc cu vibratoru` prin spate.... e tare rau ,sunt sucar rau de tot |
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning