![]() |
Re: Masini de gagici
S-or descurca fetele cu ASA CEVA? :-)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
mai degraba o ia cu totu decat sa stea sa mai racaie la ea:lol:
|
Sa se observe cat de inalte sunt bordurile ... eu spun ca o sa racaie jantele de borduri.
|
Quote:
Dar să ramānem la subiect.:-) Masina de gagici ! Ce pot zice ,ieri in trafic o domnisoară virase pe ăl matiz de nici matizul numai stia incotro să se ducă. Cānd a cumpărat masina sigur a zis imi iau matiz ca se conduce usor :D. Indiferent de masină dacă stie sa o "ghideze" după cum vrea ea ,si mai este si disciplinată in trafic : toată stima si respectul :D , de drag as sta in dreapta :-P. |
Corsa-Opc mica si iute ! sau tigra,307 cc...desi mi'ar place sa vad o femeie la volanu unui Skyline R33 :D
|
mie nu ....corsa opc...poate nu sesizezi dar majoritatea fetelor/femeilor au tendinta sa apese pe acceleratie...iar cu masina aia daca ciupesti un pic acceleratia se cam duce tare....cat despre skyline ... never.
tigra, ford ka, eu zic ca o masina frumusica pentru o fata este si golf V, ibiza, tiguan, |
swift.... 3 portiere, culoare inchisa
ideal, lupul in blana de oaie :) |
Quote:
|
ozeuri pe saispe de preferat :)
|
ce de pretentii p aici!!!!!incredibil!:-)
|
35 Oz anniversary , atunci e chiar şmecherie :-)
Īmi place I30 de la hyundai ;) black paint ..cu niste jante pe 16 şi mici artifici să nu pară de serie ar arăta interesant la o domnişoară :D . parerea mea 8) |
nici fiat bravo nu e urat pt o fetishcana :)
|
BMW Seria 1 ... rosu ... cabrio ... :D
visu multor fete : :lol::lol::lol::lol::lol:BMW ROSU DECAPOTABIL :lol::lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning