Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - McMate's new coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/55184-e36-mcmates-new-coupe.html)

MC Mate 07-06-08 16:26

Re: E36 - McMate's new coupe

da ms am primit mesaju de la tine insa nu mai iau acum alta evacuare o am pe aia de m3 mai tre modificata si o pun, oricum nu aveam atatia bani pt evacuare , ms oricum

cosmin_meme 07-06-08 20:27

da am fost acolo, dar mi s-a parut cam aerian , adk nu stia ce e m3 si asta ma pus pe ganduri , nus ce sa zic si nu ce sa fac...ramane sa vedem unde o sa ma duc pana la urma... tie cosmin ce ti-a facut la masina? ai poze ceva?

mi-am facut traseul cap coada la o calibra (baiatul a facut cred ca vreo 3 coate perfect,mi-am ales diametru tevii si tot...per total am fost multumit.si pretul a fost ok.
pe fosta calibra imi montasem la PILOT acum vreo 3 ani o toba finala.si pe finala+montaj am dat 600RON(acum 3 ani)

Y O B 07-06-08 20:30

frumoasa masinutza bro, de abia astept sa o scoti pe strazi sa ma faci o tura

MC Mate 08-06-08 14:28

Quote:

Originally Posted by cosmin_meme (Post 1577849)
da am fost acolo, dar mi s-a parut cam aerian , adk nu stia ce e m3 si asta ma pus pe ganduri , nus ce sa zic si nu ce sa fac...ramane sa vedem unde o sa ma duc pana la urma... tie cosmin ce ti-a facut la masina? ai poze ceva?

mi-am facut traseul cap coada la o calibra (baiatul a facut cred ca vreo 3 coate perfect,mi-am ales diametru tevii si tot...per total am fost multumit.si pretul a fost ok.
pe fosta calibra imi montasem la PILOT acum vreo 3 ani o toba finala.si pe finala+montaj am dat 600RON(acum 3 ani)

pai zi-mi si mie cat te-a costat tot traseul ? si cate tobe a inclus si dak ai si o poza 2

MC Mate 08-06-08 14:29

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 1577858)
frumoasa masinutza bro, de abia astept sa o scoti pe strazi sa ma faci o tura

ms si eu abia astept sa o scot pe strada k mor de nervi cand o vad functionala in curte dar nu pot sa ies cu ea pe strada !!

wolverine 13-06-08 10:40

nu ai mai rezolvat problema cu evacuarea? :-s

MC Mate 13-06-08 13:25

astazi o sa duc masina si cred k duminica sau luni o iau :) abia astept

wolverine 13-06-08 14:42

astept sa`i dai o nota la noul motor...la cum se comporta...si daca "mananca asfaltu"

wolverine 14-06-08 19:24

app mi`a spus cineva ca nu se mai poate omologa alt motor pe masina daca nu are aceiasi capacitate...si nush ce criterii...asa este? :-s

MC Mate 16-06-08 13:13

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 1591284)
app mi`a spus cineva ca nu se mai poate omologa alt motor pe masina daca nu are aceiasi capacitate...si nush ce criterii...asa este? :-s

Nu e adevarat, dak vrei sa sti da ti se omologheaza motoru care vrei sa il pui, te duci la RAR cu cartea masinii tale si cu codul motorului care vrei sa-l pui si iti zic ei dak ti-l pun sau nu.Tre sa respecti cateva criterii

MC Mate 16-06-08 13:17

DE ASEARA MASINA E PE STRADA ! SUNT FOARTE MULTUMIT DE MASINA ! TRAGE BINE SI SE COMPORTA FOARTE FOARTE BINE IN DRIFT (PIPEREA CINE STIE CUNOASTE ) Cu ocazia asta pot sa zic inca o data k suspenisa TEIN merita toti banii.Si sunetul masinii este exact de M3 se aude superb dupa parerea mea.O sa pun niste poze azi cu ultimele lucruri

Vlad_BMW 16-06-08 13:33

Daca ai timp pune si un filmulet sa auzim cum se aude motorul ... :) .. astept sa vad pozele si dupa imi spun parerea :) ;)

GolfuletzS 16-06-08 13:38

mate. .sa iesim sa facem treaba aia :D

sTAILLL 16-06-08 15:31

felicitari mate te-am vazut cand ieseai din pipera pe barbu vacarescu :D dar era inaltata de fata? sau misa parut mie

MC Mate 16-06-08 20:54

3 Attachment(s)
chiar era inalta k era setata sus :) azi am lasat-o jos si ma asteptam sa se lase mult mai mult, sa vedem poate s-o mai lasa cu timpul...sper,Sunetul insa imi place la nebunie :D

All times are GMT +2. The time now is 02:07.

- Copyright 2026 4Tuning