Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalnirea Baimarenilor ! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54773-intalnirea-baimarenilor.html)

bogo4all 25-11-08 06:23

Re: Intalnirea Baimarenilor !

Cam asta vroiam sa spun si eu, mai bine am urca toti pana la Cavnic.

M I V E C 25-11-08 07:33

Quote:

Originally Posted by animi13 (Post 1884871)
ei, dar ce "calitati" si atitudine trebuie sa aiba, respectiv sa adopte acesti tineri agitati de pasiuni colective carora tu le spui "aplaudici" pentru a participa la intalnirea de vineri:?:

eu fac referire la faptul ca , numai cei care au contact direct cu forumul si cu masinile ar fii ok sa vina la intalnire, nu ca tu sa aduci dupa tine inca 4 jmekeri de la blocul tau si sa te dai cunoscator, intelegi??? tudom??:lol:

animi13 25-11-08 11:16

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1885110)
eu fac referire la faptul ca , numai cei care au contact direct cu forumul si cu masinile ar fii ok sa vina la intalnire, nu ca tu sa aduci dupa tine inca 4 jmekeri de la blocul tau si sa te dai cunoscator, intelegi??? tudom??:lol:

meg ertetem, frate! :lol:

kingutz 25-11-08 21:54

Ma tem ca vor fi cateva mashini numai ... vin shi eu sa completez.

danny_bik3ru 25-11-08 22:04

prezent si eu

Soche 25-11-08 22:08

Cate o sa fie o sa fie, conteaza ca am inceput sa pune pe roate un obicei de acum incolo. Cu timpu o sa fie m-ai multe , stai linistit.

danny_bik3ru 26-11-08 08:31

Altcineva cine se mai anunta pentru inalnire?

SpeeDBreaker 26-11-08 19:10

Din "Intalnirea Baimarenilor !" s-a transformat in....asa o dam noi mereu.Pana la urma ce se tine si unde?:???:

Soche 26-11-08 19:22

Vineri ora 23:00 parcare practiker. Ne vedem acolo.

SpeeDBreaker 26-11-08 20:11

Oki dokie, ne vedem:D, ms!

bogdan350cid 26-11-08 21:12

bai hienelor :lol: , hiene , soparle , si viermi si papagali :lol::lol:, acuma va treziti cand e frig sa va intalniti animal x:-P

robbyxX23 26-11-08 22:33

eh.. mai bine mai tarziu decat niciodata :lol::lol::lol:

Soche 27-11-08 00:01

Ma eu zic sa mutati discutia asta picanta in PRIVAT. Sunteti offtopic cred ca e putin spus.

Cine mai pofteste, vineri ora 23 intalnire parcarea practiker. C ya there. Hai nu va trageti pe fese. Stiu ca e frig dar va aduc un ceai cald de incalzire :)) Sau poate vreti o doza de incalzitor de prune? :)) Hai ca glumesc. Ce va tot plangeti atata de frig, doar aveti AC la masini nu? Sau doar Seatu meu are:-? :lol:

botdriver 27-11-08 06:17

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1888743)
Ma eu zic sa mutati discutia asta picanta in PRIVAT. Sunteti offtopic cred ca e putin spus.

Cine mai pofteste, vineri ora 23 intalnire parcarea practiker. C ya there. Hai nu va trageti pe fese. Stiu ca e frig dar va aduc un ceai cald de incalzire :)) Sau poate vreti o doza de incalzitor de prune? :)) Hai ca glumesc. Ce va tot plangeti atata de frig, doar aveti AC la masini nu? Sau doar Seatu meu are:-? :lol:

vezi ca trebuie sa dai ceaiul:-P

MephistoBM 27-11-08 06:48

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1888853)
vezi ca trebuie sa dai ceaiul:-P

poza aia o am si eu pusa pe desktop! :)

terminati cu offtopicul.

ne vedem vineri seara :!:

All times are GMT +2. The time now is 07:22.

- Copyright 2025 4Tuning