![]() |
io nu inteleg ceva
de ce akimoto, mai are la semnatura si masina lui tekin? nu e cu rautate.. dar nu inteleg rostu.. |
Dupa o lunga asteptare, cei sapte pitici sunt primiti in audienta la Papa. Nici n-au intrat bine in salonul unde Sfantul Parinte ii invitase pe toti ca Morocanosul iese si, cu smerenie, intreaba :
- Excelenta voastra, am o intrebare mai delicata. - Spune, fiule! - Aici la vatican, aveti calugarite pitice, ca noi asa? Sfantul parinte cugeta : - Nu, fiule! In spate, ceilalti sase pitici isi dau coate. Morocanosul se uita urat la ei si continua : - Dar asa, in general, in Europa... exista calugarite pitice? Inca o data raspunsul a fost negativ. Ceilalti sase izbucnesc in ras. Morocanosul, vizibil enervat, le cere sa se calmeze si continua : - Dar in lumea asta mare, exista calugarite pitice? - Nu, fiule! Dupa stiinta mea, nici macar una! Explozie de ras in spate. - Dar de ce intrebi, fiule? Ceilalti sase, deja in delir, striga printre hohote : - A f**ut un pinguin! A f**ut un pinguin! :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
de ce nul intrebi pe el ???? :)
|
bine zici mah...cred ca imi pun si eu toate mashinile pe care le am si pe care le-am avut... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
da ati vazut ce imagine am pus eu acolo :twisted: :lol: am pus o bucata de fiat
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
altcineva o fo' la OSIM pentru codrii astia, da' cica o murit de sifilis :(
|
vai de yaragim.... deci eu mai am de invatat niste cuvinte sa mor daca inteleg ce scrieti aici :roll: :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
daca tot trecem codrii de arama... scrie in link ca ploua in stopuri..si ca farurile s'au topit...
|
Re:
Quote:
|
Stie careva sa-mi zica cum este drumul(ma refer la calitatea asfaltului) pana la Calafat in directia Timisoara-Caransebes-Drobeta-Calafat si programul bacului care traverseaza Dunarea spre Bulgaria ? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning