Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

NEo007RX4 12-07-05 13:52

io nu inteleg ceva
de ce akimoto, mai are la semnatura si masina lui tekin? nu e cu rautate.. dar nu inteleg rostu..

RCS. 12-07-05 14:22

Dupa o lunga asteptare, cei sapte pitici sunt primiti in audienta la Papa. Nici n-au intrat bine in salonul unde Sfantul Parinte ii invitase pe toti ca Morocanosul iese si, cu smerenie, intreaba :
- Excelenta voastra, am o intrebare mai delicata.
- Spune, fiule!
- Aici la vatican, aveti calugarite pitice, ca noi asa?
Sfantul parinte cugeta :
- Nu, fiule!
In spate, ceilalti sase pitici isi dau coate. Morocanosul se uita urat la ei si continua :
- Dar asa, in general, in Europa... exista calugarite pitice?
Inca o data raspunsul a fost negativ. Ceilalti sase izbucnesc in ras. Morocanosul, vizibil enervat, le cere sa se calmeze si continua :
- Dar in lumea asta mare, exista calugarite pitice?
- Nu, fiule! Dupa stiinta mea, nici macar una!
Explozie de ras in spate.
- Dar de ce intrebi, fiule?
Ceilalti sase, deja in delir, striga printre hohote :
- A f**ut un pinguin! A f**ut un pinguin!
:lol: :lol:

RCS. 12-07-05 14:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
io nu inteleg ceva
de ce akimoto, mai are la semnatura si masina lui tekin? nu e cu rautate.. dar nu inteleg rostu..

Mah.. :lol: :lol: ...simt rautate, bascalie, venin, ciuda si ura in intrebarea asta a ta mah... :lol: :lol: !! Ce ai mah: nu poti sa mai dormi noaptea din cauza HONDELOR :lol: :lol: ...paranoicule ce esti...psihopatule ce esti... :lol: :lol: ...!!!!Esti rau ca un PITBULL mah...faci de toti bascalie..!!!

TEKIN 12-07-05 14:59

de ce nul intrebi pe el ???? :)

tristan 12-07-05 16:17

bine zici mah...cred ca imi pun si eu toate mashinile pe care le am si pe care le-am avut... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TEKIN 12-07-05 16:37

da ati vazut ce imagine am pus eu acolo :twisted: :lol: am pus o bucata de fiat

akimoto 12-07-05 18:31

Re:

Quote:

io nu inteleg ceva

am vazut ca se poarta \"de treci codrii de arama\"

RCS. 12-07-05 18:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:

io nu inteleg ceva

am vazut ca se poarta \"de treci codrii de arama\"

Mah...vezi ca ,,de treci codrii de arama'' e marca inregistrata de mine la OSIM... :lol: :lol: :lol: ...asa ca ,,folosirea acestei marci fara acordul proprietarului constituie infractiune''..sau daca ,,imi platesti dreptul de a folosi marca''...atunci nu mai e infractiune... :lol: :lol: ..atunci e ,,business''!!! :lol: :lol:

akimoto 12-07-05 18:53

altcineva o fo' la OSIM pentru codrii astia, da' cica o murit de sifilis :(

TEKIN 12-07-05 18:54

vai de yaragim.... deci eu mai am de invatat niste cuvinte sa mor daca inteleg ce scrieti aici :roll: :roll:

RCS. 12-07-05 18:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
altcineva o fo' la OSIM pentru codrii astia, da' cica o murit de sifilis :(

...din pacate nu si-a inregistrat marca ...a fost preocupat de ,,gagici''.. :lol: :lol:

RCS. 12-07-05 19:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
vai de yaragim.... deci eu mai am de invatat niste cuvinte sa mor daca inteleg ce scrieti aici :roll: :roll:

Mah...nu mai tot injura pe turceste mah.. :lol: :lol: ...!!!

NEo007RX4 12-07-05 21:14

daca tot trecem codrii de arama... scrie in link ca ploua in stopuri..si ca farurile s'au topit...

tristan 13-07-05 00:04

Re:

Quote:

daca tot trecem codrii de arama... scrie in link ca ploua in stopuri..si ca farurile s'au topit...

eeeeee acuma si tu...ia lasa-l mah in pace pe om..ce e treaba noastra?

RCS. 13-07-05 08:10

Stie careva sa-mi zica cum este drumul(ma refer la calitatea asfaltului) pana la Calafat in directia Timisoara-Caransebes-Drobeta-Calafat si programul bacului care traverseaza Dunarea spre Bulgaria ? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning