![]() |
Re: Masini din Baia Mare
Quote:
@Ovidiu: Dupa sunet(cand era intreg), frane, kit(se face diferenta intre M5 si M kiturile care le vedem pe diesel`urile din oras), interior...eu zic ca e M.:-) |
@ SpeeDBreaker: Gresala mea, inseamna ca G-Power a facut S85B50 twin-turbo ..
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am bani de mertz dar n'am bani de parasolar . Acest cocalar si'a luat mertz , dar e colantat , adica iei mertz si n'ai bani nici sa'l vopsesti nici de parasolar :)))
|
Poate a avut bani,dar a preferat sa ii foloseasca altfel,si sa dea mai putin,efectul fiind aproximativ acelasi. De ce sa dea 4612364649 $,cand poate sa dea de ~10 ori mai putin...
Ma rog,eu ma refeream la colantat. Faza cu patura aia pe parbriz chiar e de tot rahatul... |
Quote:
Ionutz iti spun sincer ca tipul are 2 mertzuri are vreo 4 noul passat , are o bora un pajero si are multi bani probabil ca asta a fost optiunea lui asta e :) |
Asta nu`l face mai putin taran :P
|
tzaran ca tzaran da isi ia seat cupra cu 80 de cai doar din vazarea paturei :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In al doilea rand,corect se zice "vanzarea paturII". In al treilea rand,daca vinde patura aia,care se vede clar ca e model de obor,s-ar putea sa isi ia doar lanturi pentru rotile Seatului,ca tot a venit iarna. Masina in niciun caz nu si-o ia... |
Quote:
|
Pai nici eu nam nimik cu TRX dar mno eu am stiut ca , Cupra asta din bm are doar 80 CP e model pt consum :P
Hai ca radem glumim. Apropo poate nu am atatea clase ca tine de aceea nu scriu corect ma intelegi ? Si ionutz numi spune mie ca tu nu incurci pe alti cand parchezi ? oricare greseste cate odata sau de mai multe ori :) Stiu ca ai BMW E60 si e frumos dar oricare greseste cu toate ca are BMW e 60 sau Dacie 1100 :) Doar ca pe ala cu dacia isi permite lumea sa il injure la greu si pe ala cu BMW-ul nu ca poate cine stie cine coboara intelegi ?:) Mersi , Merry Cristmass ! :> |
Paco, s`o umflat creatina`n tine, si vand curu` ocupat, incepi sa scoti cacatu` pe gura ? :)
Fratica, in primul rand, daca din patura aia isi ia Leon ca al meu, calculeaza cate golfuri ca al tau isi ia ? Ma gandesc totusi, cand tu te dadeai ala inteligent si pacifist, apari cu un atac copilaresc, pe care m`astept sa`l primesc de la o zdreanta de 18 ani pe care n`am cautat`o o saptamana dupa ce`am ars`o. Uite, sunt calm. Da` promit ca data viitoare cand mai faci un comentariu stupid, te caut, te gasesc, te`mpusc in spate si *** gaura aia pana mori. Little IceCube ... nush de ce te`ai bagat in seama la vrajeala asta ... eu stiu ca te`am respectat, cu toate ca esti un papagal de copil, chiar te`am ajutat sa`ti montezi woofer`ul. Ca sa`ti arat eu nice game, buddy, little teen.ager, da`mi id`ul tau de mess sa`ti trimit o piesa :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning