![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
5 Attachment(s)
Quote:
|
interesanta, si totodata reusita.
singura mea obiectie ar fi pragurile...care nu prea se potrivesc cu liniile curbate/mai altfel ale spoilerelor... |
fatza ii f reusita...la prima privire nici nutzi dai seama k e logan :)
|
fatza ma prinde si spatele doar de nu era asa patratos ;)
|
Cel putzin nu e incarcata cu tot felu de elemente inutile....e finutza....chiar frumushika ash putea spune:)
|
mie imi place cum o iesit
|
Cui nu ii place cum a iesit loganul rosu, si are idei mai bune, am eu unul alb in parcare. ;)
Si sta langa un logan albastru cu praguri asa fainutze si cu geamuri fumurii :((. Si e asa un constrast. Asteapta bietul si el sa ii faca cineva ceva. |
Cel albastru il stiu si eu....mai demult in fiecare dimineatza aici langa mine la fast food ishi consuma cafelutza :D...acuma ca ii frig afara nu mai vine...asta e:D
|
Frumos loganul!!! am vazut unul albastru inchis arata bine sper sa apuc sa prind ceva poze!!;):)
|
Fratilor am vazut akuma seara bmw-ul galben care l-o facut Domy....deci cum arata super tare.......si are un sound toba!!!!!!!!!!!;);)
|
am vazut zilele astea un BMW SERIA 8 .... bijuterie mashina ... cu nishte jante BBS de itzi cadeau plombele....in fatza la lotus...pakat ka nu am avut aparatu .... :( ... orikum banuiesk ca era in trecere ca era cu nr de italia ......
oricum maine merg sa le trag poze la cele doua OPC`uri de la noi din orash ... bijuterii adevarate .... :-) |
Daca are cineva poze cu opelu BH-05-YVT cind avea sarpele pe capota il rog sa le puna caci nu gasesc nici unde ! Mersi !
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
asta ii de la dbdragu din februarie?!
|
2 Attachment(s)
Va place? O cheama UAC si o vinde... sau cel putin asa scria pe ea cand am facut eu poza.... Ii dulce.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning