Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu masinile din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5088-poze-masinile-oradea.html)

margineanu ovidiu 13-08-06 15:12

Re: Poze cu masinile din Oradea....

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ariana
Asa baieti ;) ! Pe ele, de cum apar in oras, nu le lasati sa scape, daca merita! :) ;)

nu stiu daca a pozat-o cineva dar eu am prins-o azi la lotus

valib 13-08-06 15:32

interesanta, si totodata reusita.
singura mea obiectie ar fi pragurile...care nu prea se potrivesc cu liniile curbate/mai altfel ale spoilerelor...

BIG_mafia 13-08-06 16:58

fatza ii f reusita...la prima privire nici nutzi dai seama k e logan :)

SoundIdentity 13-08-06 22:04

fatza ma prinde si spatele doar de nu era asa patratos ;)

Zuky 13-08-06 22:49

Cel putzin nu e incarcata cu tot felu de elemente inutile....e finutza....chiar frumushika ash putea spune:)

DaBotta 14-08-06 14:34

mie imi place cum o iesit

Ariana 14-08-06 17:33

Cui nu ii place cum a iesit loganul rosu, si are idei mai bune, am eu unul alb in parcare. ;)
Si sta langa un logan albastru cu praguri asa fainutze si cu geamuri fumurii :((. Si e asa un constrast. Asteapta bietul si el sa ii faca cineva ceva.

Zuky 14-08-06 20:35

Cel albastru il stiu si eu....mai demult in fiecare dimineatza aici langa mine la fast food ishi consuma cafelutza :D...acuma ca ii frig afara nu mai vine...asta e:D

Mihaitza_tdi 15-08-06 10:52

Frumos loganul!!! am vazut unul albastru inchis arata bine sper sa apuc sa prind ceva poze!!;):)

Mihaitza_tdi 16-08-06 21:38

Fratilor am vazut akuma seara bmw-ul galben care l-o facut Domy....deci cum arata super tare.......si are un sound toba!!!!!!!!!!!;);)

BH 07 MDF 17-08-06 22:55

am vazut zilele astea un BMW SERIA 8 .... bijuterie mashina ... cu nishte jante BBS de itzi cadeau plombele....in fatza la lotus...pakat ka nu am avut aparatu .... :( ... orikum banuiesk ca era in trecere ca era cu nr de italia ......
oricum maine merg sa le trag poze la cele doua OPC`uri de la noi din orash ... bijuterii adevarate .... :-)

BH-15-RIC 18-08-06 17:41

Daca are cineva poze cu opelu BH-05-YVT cind avea sarpele pe capota il rog sa le puna caci nu gasesc nici unde ! Mersi !

Mihaitza_tdi 18-08-06 18:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
Daca are cineva poze cu opelu BH-05-YVT cind avea sarpele pe capota il rog sa le puna caci nu gasesc nici unde ! Mersi !

am eu ceva......hai k pun poate te ajuta;):)

BIG_mafia 19-08-06 09:44

asta ii de la dbdragu din februarie?!

Ariana 19-08-06 10:49

2 Attachment(s)
Va place? O cheama UAC si o vinde... sau cel putin asa scria pe ea cand am facut eu poza.... Ii dulce.

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning