![]() |
7000 rot/min? si cu a 3`a ... 130 km/h ...tu sti ce zici acolo ?? apropo crezi ca mai aveai pistoane sub capota??
in primu rand nici nu se tureaza in sarcina pana la 7000 :)) macar pot zice ca eu la diesel..i-am dat in a 2-a 4000RPM 80kmh :!:diesel 65cp:P ceva mai sus de 4000rpm nu mult....cam 4300asa Te rog foloseste functia Edit ! "k"ul daca vrei il folosesti pe messenger .. aici te rog sa scri corect ... By Ja_Rule |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
Pare aberant dar atat indica acu la kilometraj si turometru era pe la 7000 :)
si mirosea destul de rau . ps:Sunt constient ca nu avea 130 km/h pt ca nu are cum dar atat imi indica ... |
pai ganditi-va daca cu a 2a ia undeva la 80-90 cu a 3a se duce cu greu la 120-130 dar se duce ...... asta mai depinde si de roti ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
este masina mea in film... eu tot NU CRED CA AM MERS ASA.
aveam cauciucuri 165/65, vitezometrul inainte imi tremura, dar i-am luat cablu nou si l-am strans mai bine acolo in spate. si legat de turometru, la masina lu taicamiu( break din 99 carb) turometrul se duce de nebun in 6500-6800! :shock: stiu si eu ca nu este asa asa ca sa nu imi sariti in cap! e clar ca turometrele si vitezometrele sunt de ***! p.s. pentru ca nu stiu prin ce minune nu se aude sunetul, va anunt ca viteze ULUITOARE prinse de bolidul meu vechi de 1.3 carb simplu, sunt asa: 1-45 km ;2-80 km ;3-120 km ;4-135 k se termina baldovinesti-ul! |
cu solenza intr-a 3-a daca imi aduc eu bine aminte, putea cam 125, si a 4-a 170. uitati-va pe net ca sunt destule filmulete.
|
Quote:
|
supernova 2003 40000km 1-40km/h(la limita rosului adica 5500rpm) si o singura data i-am dat 50km/h cu a 1 a la 6300rpm,a2a 80km/h(5500rpm),a3a 110km/h(5550rpm),120km/h(6200rpm),a4a 160km/h(5500rpm)!mentionez ca masina este stock,iar valorile atinse sunt doar cu o persoana(cea de la volan,normal:P)!cand ajungi pe rosu iti taie alimentarea si face ca toti dracii tot te scutura...ii dai pe rsicu tau...
|
imi cer scuze de greseli...5500rpm intr-a 3a am vrut sa scriu si pe riscul tau treci pe rosu...
|
150 km/h dacia 1410.......si mai era putzina pedala..nu eram blana..numai ca aveam cateva mii de ture si intrasem in localitate
|
130km/h ku a3a la 7000rpm no way!!!cred ca nici turometru nici kilometraju nu-ti aratau bine...
|
Quote:
De ce sa nu fie posibil 7000 in a 3-a? Dacia nu are limitare, asa ca dc motorul e in toate mintiile e f posibil. |
vise 130 cu a 3a 7000 cu o dacie normala !
|
Quote:
|
merge cam 100..cu a 3a..peste..dumnezeu cu mila
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning