Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 65 LAF (rosu) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/44326-e30-65-laf-rosu.html)

RED_LAF 08-11-07 21:35

Re: B 65 LAF (LAF-ul rosu)

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 1189800)
felicitari domnule...am trecut azi prin aparatori p acolo si am vazut masina. si bordu ala rosu e criminal;)

merci mult boss ,sincer cind lam pus ,imi era sa nu rida lumea.multumesc

hanneman 09-11-07 06:03

Teoretic nu au cum sa rada cand iti vad numai spatele:lol: !

Marian_nebunu 12-11-07 13:04

dany....in ce stare e ursu..iai mai facut ceva frate???

RED_LAF 13-11-07 18:48

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1195861)
dany....in ce stare e ursu..iai mai facut ceva frate???

in stare sa circule pe strada ,putin si gata de tot dar de mers merg cu el la h actuala
;) :lol:

Cosmin* 13-11-07 19:15

Re: E30 - B 65 LAF (rosu)

Salut daca ursu merge...dc nu pui si u niste poze cu el??

B83RUP 13-11-07 19:33

salut ,am vazut ursu azi arata intr-un mare fel , sper sa-l vad in actiune

RED_LAF 13-11-07 19:47

Quote:

Originally Posted by B83RUP (Post 1197722)
salut ,am vazut ursu azi arata intr-un mare fel , sper sa-l vad in actiune

nu spera ,k este simplu ,stabileste cu cineva si poti sa il vezi si in actiune.:lol:

RED_LAF 13-11-07 19:50

Quote:

Originally Posted by Cosmin* (Post 1197681)
Salut daca ursu merge...dc nu pui si u niste poze cu el??

boss o sai fac si poze dar ziiceam sa ii fac citeva retusuri la kpota ,k sa ciobit de la mot am inchiso fortat,si o sa ii pun poze si in citeva zile este gata si tot chitul M tech 1 ,curind am sa fac si un swou ,adik cercuri nebuni ,undeva pe o propietate privata ca sa nu ramin fara permis ,;) :lol:

MARI_NSL 13-11-07 20:06

salut . ce faci dany ...si reusit sa bagi bujia vineri ..sau au mai lasato sa se raceasca ...M-am tirat nu am mai stat sa vad ce ai rezolvat ;)
eram ala mai mic de am incercat si ioo ...dar m-am fript :)):))

RED_LAF 13-11-07 23:22

:lol:
Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1197778)
salut . ce faci dany ...si reusit sa bagi bujia vineri ..sau au mai lasato sa se raceasca ...M-am tirat nu am mai stat sa vad ce ai rezolvat ;)
eram ala mai mic de am incercat si ioo ...dar m-am fript :)):))

:lol: :lol: :lol: park nu teas cunoaste,te cunosc bosulik,nu era bujia era mufa de la injector,intrun final,plm sa rezolvat .pakt .asta este lasa sa vb lumea;) :lol:

Marian_nebunu 17-11-07 08:48

DACA SE poate..BOSUU MEU as vrea sa fiu si eu...cand dai cercurile....sa nu mai uiti te rog....stii ca am fost langa tn...cu masina...si la rau...dar si la bine :X...sal

RED_LAF 17-11-07 23:00

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1203935)
PAOTE DA ....POATE NU....:lol: :!:
DAR CU SIGURANTA O SA-L CUNOASTETI

pe mine ma bagi cu urs turbo ?eu nu am turbo dar ma dau si cu turbo nu refuz ,dar as fii nesimtit sa io iau inainte lui boh ,kre la provokri ,provoak cu bale mari ursu ala a lui si nu ii raspunde nimeni si mati gasit pe mine ,dar boss fixeaza ziua swi locul si ma chematii si ma dau cu cine vrei u ,si cu turbo si fara ,dar cu turbo ma dau cu plekre dupe loc si pe 300m.ok boss :lol: :evil: :rolleyes2 ;) :lol: :lol:

RED_LAF 17-11-07 23:02

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1204060)
pe mine ma bagi cu urs turbo ?eu nu am turbo dar ma dau si cu turbo nu refuz ,dar as fii nesimtit sa io iau inainte lui boh ,kre la provokri ,provoak cu bale mari ursu ala a lui si nu ii raspunde nimeni si mati gasit pe mine ,dar boss fixeaza ziua swi locul si ma chematii si ma dau cu cine vrei u ,si cu turbo si fara ,dar cu turbo ma dau cu plekre dupe loc si pe 300m.ok boss :lol: :evil: :rolleyes2 ;) :lol: :lol:

apropo mtj imi spunea ca nu mai vine pe a2 k consuma gazu degeaba ca nu vrea nimeni sa se dea cu el:lol:

YCSNHT 18-11-07 04:03

Quote:

IN PRIMUL RAND CURSELE SUNT PE 400 M
IN AL 2-LEA RAND CITISEM PE AICI CA AI 3500 CMC TURBO ....DACA NU IMI PARE RAU PT TINE,, INVITATIA NU MAI ESTE VALABILA:!:

boh_325t 18-11-07 10:01

Quote:

frate nu cred ca eu eram ala vizat dar cred ca stiu de cine este vb .........:shock: :shock: si daca eu vreau sa ma dau cu cineva il sun ......;) ;) ;) ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning