![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Intai intalnitiva constant intr-o zi din saptamana ...discutati problemele, sa fie o intalnire saptamanala si apoi vedetic e iese cu parcarea si cu show-ul ! Pentru o prima intalnire ,...eu zic ca ar fi ok sa fie si doar intalnire de expo intre pasionati, fara prea multa galagie.
Parerea mea,,,,voi decideti;) |
Quote:
|
Quote:
ca daca ne adunam mai multi intr`o parcare sigur o sa starnim(bn..cei care au masinile modificate) interesul oamenilor si poate or sa se gaseasca doritori care sa vina la intalnirile saptamanale si uite asa va puteti face rost de membrii in roman |
kre-i asta ba dragos???
|
Quote:
|
Maine seara avem un invitat de la Roman cu un Opel Omega !!! Motor 2.5 benzina tractiune spate.
Poate va hotarati mai multi sa veniti. De la 19:00 incepand! |
gata oameni buni...ramane cum am stabilit....la vara facem intrunire si la Roman :D:D:D
|
Quote:
Asteptam cu nerabdare;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.Ii e cam frica , ca ii a mamei masina si ei nu prea ii convine sa ma vada la volan. Oricum cu Toyota am sa vin sigur , si poate am sa reushesc sa aduc si jag-ul , daca nu , ai sa il vezi cand mai vii prin roman , e unul singur vishiniu , are la nr : B 41 CWH , si am sa il aduc si la meeting. |
Stie cineva ce motor are Ibiza ala din Roman,ala rosu cu geamuri fumurii,facut frumusel. Ca so luat aseara la intrecere cu Golful ala 3 verde modificat,si se tinea chiar prea bine dupa el ?:D
|
Aline...care Omega??? Alba sau albastra? ca am inteles ca sunt 2 mai nou :)
Lateredit: Hopaa...chiar incepe sa se miste treaba si in Roman? |
Aia alba ...sper sa pot pune poze de maine seara.
Se misca treaba ..trebuie dora putina promovare ...si cativa oameni...cu masini care sa faca promovarea asta! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning