Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

scturoag 21-01-09 21:09

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by BobG (Post 1999629)
da fratilor o sa facem....la bancute la roman-voda acolo :D:D:D si ne dam de-a latu in parcare la kaufland :D:D:D

Ne dam dea'latu mai pe seara cand e pe terminate asha , astia care mai ramanem , mergem toti la kaufland , ne ametim putin p'acolo si apoi vedem.

Ali_ump 21-01-09 21:54

Intai intalnitiva constant intr-o zi din saptamana ...discutati problemele, sa fie o intalnire saptamanala si apoi vedetic e iese cu parcarea si cu show-ul ! Pentru o prima intalnire ,...eu zic ca ar fi ok sa fie si doar intalnire de expo intre pasionati, fara prea multa galagie.
Parerea mea,,,,voi decideti;)

scturoag 21-01-09 22:30

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1999789)
Intai intalnitiva constant intr-o zi din saptamana ...discutati problemele, sa fie o intalnire saptamanala si apoi vedetic e iese cu parcarea si cu show-ul ! Pentru o prima intalnire ,...eu zic ca ar fi ok sa fie si doar intalnire de expo intre pasionati, fara prea multa galagie.

Pai prima intalnire o sa fim doar catziva 5-10 masini maxim , sa vorbim sa ne planificam ce si cum :)

buddy_lexx 21-01-09 22:34

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1999789)

asa am zis si eu... sa merem toti intro sambata ,duminica..can e lumea mai libera...
ca daca ne adunam mai multi intr`o parcare sigur o sa starnim(bn..cei care au masinile modificate) interesul oamenilor si poate or sa se gaseasca doritori care sa vina la intalnirile saptamanale si uite asa va puteti face rost de membrii in roman

BobG 21-01-09 23:00

kre-i asta ba dragos???

scturoag 21-01-09 23:01

Quote:

Originally Posted by BobG (Post 1999995)
kre-i asta ba dragos???

care asta ? :)

Ali_ump 22-01-09 10:04

Maine seara avem un invitat de la Roman cu un Opel Omega !!! Motor 2.5 benzina tractiune spate.
Poate va hotarati mai multi sa veniti. De la 19:00 incepand!

BobG 22-01-09 10:06

gata oameni buni...ramane cum am stabilit....la vara facem intrunire si la Roman :D:D:D

Ali_ump 22-01-09 10:07

Quote:

Originally Posted by BobG (Post 2000692)
gata oameni buni...ramane cum am stabilit....la vara facem intrunire si la Roman :D:D:D

Asteptam cu nerabdare;)

scturoag 22-01-09 10:23

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2000689)
Maine seara avem un invitat de la Roman cu un Opel Omega !!! Motor 2.5 benzina tractiune spate.
Poate va hotarati mai multi sa veniti. De la 19:00 incepand!

L-am trecut si pe el pe "listuta" pentru meetingul de la vara , desi nu il cunosc , dar l-am vazut prin oras de cateva ori , frumusica rau masina , si am vazut ca o cam alearga. :|

Ali_ump 22-01-09 10:35

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2000729)
L-am trecut si pe el pe "listuta" pentru meetingul de la vara , desi nu il cunosc , dar l-am vazut prin oras de cateva ori , frumusica rau masina , si am vazut ca o cam alearga. :|

Te astept si pe tine cu Jag -ul la Piatra Neamt:)

scturoag 22-01-09 10:43

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2000770)
Te astept si pe tine cu Jag -ul la Piatra Neamt:)

Poate am sa vin si cu jag-ul , insa putine sanse , nu prea mi-o da din 2 motive : 1.Are treaba cu masina toata ziua , Bacau , Iasi , Bucuresti
2.Ii e cam frica , ca ii a mamei masina si ei nu prea ii convine sa ma vada la volan.
Oricum cu Toyota am sa vin sigur , si poate am sa reushesc sa aduc si jag-ul , daca nu , ai sa il vezi cand mai vii prin roman , e unul singur vishiniu , are la nr : B 41 CWH , si am sa il aduc si la meeting.

VladM 22-01-09 16:15

Stie cineva ce motor are Ibiza ala din Roman,ala rosu cu geamuri fumurii,facut frumusel. Ca so luat aseara la intrecere cu Golful ala 3 verde modificat,si se tinea chiar prea bine dupa el ?:D

morpheusmaster 22-01-09 16:16

Aline...care Omega??? Alba sau albastra? ca am inteles ca sunt 2 mai nou :)

Lateredit: Hopaa...chiar incepe sa se miste treaba si in Roman?

Ali_ump 22-01-09 16:22

Aia alba ...sper sa pot pune poze de maine seara.
Se misca treaba ..trebuie dora putina promovare ...si cativa oameni...cu masini care sa faca promovarea asta!

All times are GMT +2. The time now is 06:31.

- Copyright 2026 4Tuning