![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
Foarte tare a iesit masina. Acuma proprietarul trebuie sa investeasca in niste jante mai mari.. zic eu. :)
|
arata foarte bine kit`ul...nu cred ca ar trebui jante mai mari...poate doar sa coboare garda mai jos....:)
|
Frumoasa KIA !! :)
|
@pro street remus: Superba lucrarea :clap:
Mult succes in continuare. |
Salut,un kit complet,spoiler fata,spate,praguri+evazari aripi pentru un VW Polo 6n2,cam pe la ce suma m-ar duce?multumesc anticipat!
|
foarte tari lucrarile, pacat ca sunteti asa departe....
|
foarte reusit body kitul pt kia. Felicitari.
|
fantastic kitul ptr kia ..
felicitari sincere |
foarte reusite proiectele voastre, sunt superbe...
Cu fibra de carbon lucrati? Si acum vin si eu cu problema. Este vorba de bara spate de modificat, eventual poate si fata, dar cea de spate musai..Vreau ceva deosebit, asa cum faceti voi.. Masina in cauza este un Bertone. Cum putem vb mai multe... Astept raspuns.. |
9 Attachment(s)
un 200sx in lucru
|
interesant...simplu si la obiect...poti sa-i spui la propietar sa se gandeasca neaparat la alte jante;)
|
Va iesi foarte frumos SX-ul ;););) Drift Style ;)
Adi s-a gandit deja la alte jante (mai mari si cu buza lata) , alte stopuri (la fel ca si in schita) si la un alt eleron (asemanator cu al lui Tengu de pe RX-7) Este un proiect foarte frumos... Felicitari si spor la treaba ;););) |
As dori sa fac si eu un clean look la un E36 (acoperire bandouri) si portiere "shaved",cum poate da omu' de voi?Lucrati si in Bucuresti?Merci si astept un PM
|
eu deja stau la rand sunt ''programat'' pentru kitul cutare :
http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...num=4&ct=image uitativa pana-n josul pagini :) poate spatele trebuie putin lucrat :) ca nu e ceva ideal :) |
intrebare de 100 pct: in ce oras se executa lucrarile?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning