![]() |
Re: 94 Honda Integra DC2
Quote:
|
ce sistem de hoti mai au si astia aici.. fecking joyriders
|
Adica a avut "noroc"
|
eu as pune mana pe o bata si le-as rupe picioarele.
|
In NZ daca iti intra unu in casa si ii dai o bata el este acuzat de "tresspassing" si tu de "assault with intent to injure".
Fost un caz in care un tip din NZHondas al carui prieten era la semafor si i-a pus unu cutitul in gat si i-a cerut portofelul. Asta a scos pusca de paintball care era in geanta din fata si a indreptat-o inspre el..... ala i-a luat numarul de inmatriculare, martorii erau prietenii lui jegosi si asta a luat "armed assault". Deci cateodata nu e chiar asa intelept....nu stiu in Irlanda cum e daca te pui pe bataie. |
dar jegu de roman e razbunator si il asteapta la colt si i-o da fara martori :)
|
@Nicknamed_13: Este exact la fel si in IRL. Nu ai voie sa-l ataci la tine in casa. Parca numai daca intra peste tine in dormitor :???: atunci ii dai in cap si il tarai in dormitor - job done :lol:
@shadowro: nu e cazul sa te pui cu ei. Au fost aomeni care i-au prins la furat si apoi a fost impuscati. Astia nu au lege pe aici :x |
da eu tot i-as face sa dispara ca elodia...
|
Quote:
|
Va spun eu ca multi spun asta si cand au ocazia.....se gandesc a doua oara.
|
Sincer imi pare rau de ce ai patit.....ce este important este sa poti "trece" peste acest moment.....nu pot spune mai multe la ce am citit si vz :(
|
la nervi .. sau de frica ...nu cred ca mai gandeste cineva...
|
Nici nu stiu pe cine sa fac sa dispara :lol: daca l-as vedea pe unul langa masina ar fi alta treaba dar asa pe cine sa iau la p***
Asta e pana la urma tot m-au lasat fara masina si se distreaza pe seama asta :cry: |
HEi priveste lucrurile din alta perspectiva....... mai exact in 3 litere
I T R |
T
A R E ! ! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning