![]() |
Re: Club NUBIRA
Se intampla. Eu din cauza asta vand masinile. Cand nu mai am ce face la ele, pe resurse proprii inclusiv manopera, le vand si cumpar altele. Cei drept, Nubira si Leganza sunt mai greu de modificat din lipsa de elemente tuning.
Sa te apuci sa faci din fibre si alte nebunii trebuie sa ai o oarecare experienta. Sincer, Daewoo sunt masini fiabile, superbune, insa pe cale de disparitie. Pacat. |
sper ca acum dupa paste sa o incalt cu niste gume si in acelasi timp cu niste jante pe 15....mi-a promis cineva ca-mi aduce super ieftine din germania...undeva la 4 mil toate:yes:
da ai mare dreptate in privinta asta...cu daewoo...mai ales nubira si leganza....si pt nubira 1 tot mai sunt cate ceva...dar pt 2...nimic,nimic! in schimb sunt superrrrrr masini!!!!!:peace::peace::peace: si acum...parerea mea...eu nu vad o nubira ca standu-i bine "tunata"...o vad o masina mai eleganta,mai finutza...pt mine arata bine masina si imi place,oricum nu sunt adeptul unui tuning extrem....ceva mai clean la o nubira ar merge.....niste jenti...folie pe geamuri....poate o vopsea mai frumoasa...chestii destea... intr-un cuvant : detalii... |
la cos cu ele :lol: arata aiurea zici ca e logan stock :D sa nu imi sara baieti in cap :rolleyes2
|
Quote:
|
nu ma refeream doar la bari si alti draci...asa in principiu...cum zicea si `adu....elemente de tuning...fie interior fie exterior....cum sunt la logan:evil: de exemplu, la asta ma refeream...oricum NU sunt de acord cu tuning extrem...body-kit-uri....eleroane peste eleroane, bari peste bari...roti de parca sunt de tractor..in fine ...daca vrei masina deasta iti cumperi skyline sau nissan GTR si gata...aia e masina tunata gata...parerea mea!
sa nu ma ia nimeni in nume de rau,e doar parea mea!!!:oops::oops::oops: |
si a mea e clar ca nu merg multe puse pe ea.;) oricum se gasesc destule si pentru ea nu ca la astea de duzina dar gasesti si sincer asta si imi place ca te face sa gandesti sa cauti sa incerci nu sa iei din magazin si sa pui pe ea 8) plug and play :lol:
|
exact....asta era ideea...ai o alta satisfactie cand o faci tu cu manuta ta si cand vezi ca-i "sade" bine...e diferenta intre un lucru hand made sau home made dect cum ai zis tu plug and play...simplu si plus ca mai sunt 999999 la fel:lol::lol:
in alta ordine de idei...ce ziceti...ma bate gandul sa-i pun autocolant pe plafon...dar am inca dubii...de stat urat nu cred ca-i va sta...insa astept si pareri din partea voastra...si nu stiu...se va da usor jos...sa nu ramana lipici pe vopsea:?:sfaturi... |
ai autocolant sa te joci ce te opreste,pun pe ea oricum se da jos lejer daca ii sta urat,e posibil sa arate bine e posibil sa nu ..dar nu vad de ce nu ai incerca :)
|
am si eu o intrebare.. am o nubira 1 SX din 2000.. a incercat cineva sa-si puna cotiera?..cea existenta nu e practica si nici nu poti sa depozitezi nimic in ea .. e suport de casete:|..se poate pune o cotiera universala deasupra?.. astept idei.. sau cei care si-au pus sa ma ajute.mersi
am si eu o intrebare.. am o nubira 1 sx din 2000 .. vreau sa`i pun o cotiera.. si-a mai pus cineva stie ce solutie ar exista? pt ca cea existenta nu e practica deloc .. si nici n-as putea sa-i spun cotiera.. idei de montare?mersi mult |
sincer nu stiu daca merge...acea cotiera este destul de inalta iar daca tu vi cu inca o cotiera peste ea ce iasa....se va inalta si mai mult si in plus cred ca o sa fie si incomoda.
acea cotiera este dintr-o bucata cu tot cu scrumiera din spate,frana de mana vine tot acolo si ar mai trebui sa mai ai si inca un buzunaras acolo,chiar 2 daca este ca la nubira II... si parerea mea ca nu se merita...acele cotiere din comert sunt jalnice...au un plastic in ele foarte prost:evil:...si pe deasupra o sa te incurce si la frana de mana ca va venii peste ea. numai bine! |
S-ar putea monta o cotiera cu rabatare, finuta, modelul ingust, insa nu stiu cat de practica este. Daca vrei doar pentru sprijinul mainii, adaptezi un brat mobil de scaun fata de la BMW E34, Opel sau ce marci de masini mai au asa ceva.
|
3 Attachment(s)
noile gume pe 55 plus suspensia putin mai low urmeaza un set de amortizoare calumea..8)
|
Arata tare bine asa!;) Ai grija la gropi si daca gasesti ceva amortizoare mai ieftine, da un semn.
|
ooooo.....frumos;););)....imi place cum ii sta....dar cum a zis si `adu ,ai mare grije cu gropile(traim in romania:shock:)
a primit si a mea un set de jenti dar tot pe 14 numai ca sunt 6J(nu sunt cine stie ce,dar fata de cele de tabla...) si un set de gume bunicele...zic asa ca nu sunt noi nici gumele nici jentile, dar arata aproape excelent....si pret de nimic....5 mil juma cu totul...echilibrate, umflate....numai de pus pe masina:D....si a mai primit si niste autocolant negru mat pe stalpii de la usi si acele protectii de plastic de la usile spate...caci erau cam zgariate....toata treaba este ce nu am poze....sunt la tara si nu prea am acces la net tot timpul....dar o sa revin cu poze dupa ce vopsesc si etrierii cu tamburii... numai bine si un paste fericit tuturor! |
salut,
vreau sa pun pe o nubira 2 jante pe 15 cu 195/55 et38. ET-ul este ok? loveste, freaca? multumesc ] |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning