Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

xgeox 22-10-09 07:38

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2739148)
Ce parere aveti de bicicletele marca Drag ? sunt bune de ceva sau doar pretul e de ele...m-ar interesa un Drag F4M care costa 1900 de lei si nu stiu sigur daca isi merita banii de aia va intreb si pe voi, eu stiu doar ca e firma bulgareasca.

Eu zic sa renunti la Drag.daca vrei bulgareasca alege Ram care este mult,mult peste.

Evoluzione 22-10-09 13:10

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2740604)
Discurile nu se stramba,doar se onduleaza.La niste frane pe disc performante nici o sansa sa nu mai franeze de la incalzirea placutelor.Eu am coborat de la cota 2000 si de la 1400 iar franele aveau aceasi putere de franare.Inafara de cursiere,bmx si trial recomand franele pe disc hidraulice.Vezi ca am pus poze cu cateva posturi mai inainte cu frane.

Da, onduleaza/stramba tot acelasi rezultat :lol:
Franele se incalzesc mai repede decat la v-brake, asta e si logic find ca la hidraulice forta transmisa discului prin placuta este mult superiora fata de v-brake. Deci, forta superiora + miscarea discului = incalzire = aluneca discul intre placute. Nu se simte din decat de la un timp dar fenomenul exista.

Eu raman pe pozitie, mai bine v-brake, la ele nu ai probleme ;)

La mine toate discuriile mi sau ondulat, adevarul e ca eu solicit mult bicicletele, dar presupun ca si voi. :rolleyes2

Champion 22-10-09 14:49

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2740609)
Eu zic sa renunti la Drag.daca vrei bulgareasca alege Ram care este mult,mult peste.

Ok, mersi mult de sfat, nu stiam ca si Ram sunt facute de bulgari, nu vreau o bicicleata bulgareasca neaparat dar mi-a atras atentia F4M :)

alynex 22-10-09 18:22

Vizionare placuta:D!
:lol::lol:

radu715 23-10-09 14:48

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

iese cineva weekend-ul asta peafara cu bicicleta ?:D
hai sa profitam cat mai e frumos afara :d

Opportunity 23-10-09 17:43

Da radu, eu ies. Intra pe net...hai sa ne vedem pe undeva

(!8Y_M 23-10-09 18:48

ah.. ce as trage si eu o fuga prin tineretului.. dar lucrez:( fuck:-<.. lasa ca va da-ti voi si pt mine:X

MM11AJJ 25-10-09 10:28

1 Attachment(s)
am si io de vanzare 2 schimbatoare cu frana impreuna shimano cev ade genu,si 2 jante duble berreta ,oferitim un pret :)

Opportunity 25-10-09 11:05

Raduleee m-ai plimbat ieri de mi-au sarit ochii..am o febra acum .. te pomenesc toata viata

gabi1294 25-10-09 20:03

salut...din zona oltenitei careva??? sa iesim intr`o zi la plimbare ...asa mai multi...dam o tura de ceva km buni...add gabi1294 dak e ceva:)....bafta

D.Y ¬ 25-10-09 20:06

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 2750150)
salut...din zona oltenitei careva??? sa iesim intr`o zi la plimbare ...asa mai multi...dam o tura de ceva km buni...add gabi1294 dak e ceva:)....bafta

Eu sunt din Craiova. Cānd o să-mi fac pana o să te contactez. ;)

Ingerasul99 25-10-09 20:36

Eu m-am apucat de dat jos de dat jos vopseaua, merge destul de greu, necesita timp mult , cred ca o sa fac cu bormasina pana la urma!

D.Y ¬ 25-10-09 22:17

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2750254)
Eu m-am apucat de dat jos de dat jos vopseaua, merge destul de greu, necesita timp mult , cred ca o sa fac cu bormasina pana la urma!

E treabă migăloasă cu vopseaua..
Cu ce ai de gānd să o vopseşti? Baftă īn continuare..:D:D

Ingerasul99 26-10-09 13:58

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2750664)
E treabă migăloasă cu vopseaua..
Cu ce ai de gānd să o vopseşti? Baftă īn continuare..:D:D

Pistol , o trimit la cuptor , la un prieten sa mi-o faca el! o fac negru cu albastru marin inchis!

alynex 26-10-09 14:04

De ce nu dai vopseaua jos cu decapant?E mult mai usor:|.

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning