![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
Franele se incalzesc mai repede decat la v-brake, asta e si logic find ca la hidraulice forta transmisa discului prin placuta este mult superiora fata de v-brake. Deci, forta superiora + miscarea discului = incalzire = aluneca discul intre placute. Nu se simte din decat de la un timp dar fenomenul exista. Eu raman pe pozitie, mai bine v-brake, la ele nu ai probleme ;) La mine toate discuriile mi sau ondulat, adevarul e ca eu solicit mult bicicletele, dar presupun ca si voi. :rolleyes2 |
Quote:
|
Vizionare placuta:D!
:lol::lol: |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
iese cineva weekend-ul asta peafara cu bicicleta ?:D
hai sa profitam cat mai e frumos afara :d |
Da radu, eu ies. Intra pe net...hai sa ne vedem pe undeva
|
ah.. ce as trage si eu o fuga prin tineretului.. dar lucrez:( fuck:-<.. lasa ca va da-ti voi si pt mine:X
|
1 Attachment(s)
am si io de vanzare 2 schimbatoare cu frana impreuna shimano cev ade genu,si 2 jante duble berreta ,oferitim un pret :)
|
Raduleee m-ai plimbat ieri de mi-au sarit ochii..am o febra acum .. te pomenesc toata viata
|
salut...din zona oltenitei careva??? sa iesim intr`o zi la plimbare ...asa mai multi...dam o tura de ceva km buni...add gabi1294 dak e ceva:)....bafta
|
Quote:
|
Eu m-am apucat de dat jos de dat jos vopseaua, merge destul de greu, necesita timp mult , cred ca o sa fac cu bormasina pana la urma!
|
Quote:
Cu ce ai de gānd să o vopseşti? Baftă īn continuare..:D:D |
Quote:
|
De ce nu dai vopseaua jos cu decapant?E mult mai usor:|.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning