![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Quote:
Raz,cum supravietuiesti cu astia?:evil_laug:wave: |
Am vazut ieri pe Copou Aston Martin DB5 sau DB6 de culoare neagra!Pana acum nici o informatie nimic despre masina...!
|
Re: Masini tari in IASI
Quote:
Audi cu numarul WDP... (parca) era venita in coloana oficiala a lui Basescu... am mai vazut masina.. de mai multe ori... cu baselu |
4 Attachment(s)
Un Cayenne ;);)!
|
6 Attachment(s)
|
De ce nu ai postat si Porsche-ul de langa?:P
limuzina...daca te grabesti s-ar putea sa-l mai gasesti acolo...pe la 16:30 inca era parcat pe Stefan. |
Acum am ajuns acasa,am fost plecat in tabara :(:(:(:(:(:(:(:(!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mi`am adus aminte de el... l`am vazut acum vreo 2 zile prin tudor... sry de caliltatea pozei
Attachment 589159 |
8 Attachment(s)
Dar nici unul nu era GTS :P au inceput si astia ca la placile video...GT, GTS...parca vad ca scot si un Ultra acusi. Scuze de calitatea pozelor, dar lumina se reflecta fix in camera :evil:
|
10 Attachment(s)
Am stat azi 4 ore pe Stefan dar nu am vazut nici un Lamborghini :sad::sad::sad:!In schimb inainte sa ma urc in tramvai, am vazut in Tatarasi un F430 nou, banuiesc...deci mai avem un Ferrari :D:D!Restu le-am vazut pe la Hala Centrala...!
|
limuzina...noi le-am vazut ieri...
PS: ce are Golful ala asa de special? |
Pai eu nu prea am vazut Golf de ala!Am vorbit cu ai mei si ma lasa cu camera,maine ma duc de la 8 dimienata si stau pana la 4,poate prind si Lamborghini'ul...Daca il vedeti spuneti pe forum cand si unde!
|
Cred ca a fost o intamplare ca a stat atata acolo...trebuia sa tragi o fuga aseara sa il prinzi...
|
Cand a fost Gallardo ala portocaliu,tot pe Stefan statea!Bine, da ce ma fac, cum il prind?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning