Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

tomita 24-08-07 08:18

Re: Dacii Speciale

17 Attachment(s)
ceva frumos,tot respectul pt proprietarii acestor "jucarii":shock:

Sirius 27-08-07 23:41

9 Attachment(s)
salut, imi cer scuze dak vi se pare ca postez unde nu trebuie, dar eu sunt mai nou pe aici, si ash vreasi eu sa va arat dacia mea "speciala".
mult respect pt propietarii acelor bijuterii postate mai sus.
sper sa va placa si masina mea...

IONUT-GBP 27-08-07 23:50

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1067993)
salut, imi cer scuze dak vi se pare ca postez unde nu trebuie, dar eu sunt mai nou pe aici, si ash vreasi eu sa va arat dacia mea "speciala".
mult respect pt propietarii acelor bijuterii postate mai sus.
sper sa va placa si masina mea...

felicitare ptr masina, intradevar e speciala 8) ...foarte frumoasa,ingrijita,imi place culoare , interioru...s`o stapanesti sanatos si fara incidente...:bunch:

Poze cu motoru ? :D :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

Respect ptr Baietii cu Dacii...execeptii propietari de LOGAN SLR :lol: :lol: :evil:

vlad_VSV 28-08-07 00:08

1 Attachment(s)
ete,am fost mai rapid :mrhappy:

Cypy... 28-08-07 00:10

faian dacia si ce schimbari ai degand sai faci
sau vrei so lasi asa
pune poze cu motorul

florentin84 28-08-07 00:32

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1068071)
ete,am fost mai rapid :mrhappy:

e mai rapida cu filtru' asta de aer? merge mai bine?

Sirius 28-08-07 00:41

da aia e poza cu motoru meu.am de gand sa ii pun un motor da 14 la care lucrez acum.
hmm mai rapida...un pic dar trebe sa ukmblu si la evacuare

ma bucur k va place...ms

LKS 28-08-07 10:26

chiar e f misto culoarea ...stii cumva codul culorii ?

Sirius 28-08-07 12:20

nu, ca nu am vopsito eu. fost prop mi-a zis k e vopsea de cielo.

VaLeX 28-08-07 12:29

interioru ..ce e cu rosu ..e vopsit ? abtipilduri ? sau ce e ?

gelu_r 28-08-07 12:33

cum sa ceri frate poza cu motoru la dacie?
sunt niste masini FOARTE VECHI care sa muncit la ele...asta e de apreciat..da cand va vad ce ziceti dacia rullz sau pune si o poza cu motoru ..sunteti deja desprinsi de realitate..
numai posturi dastea... B 33 KWD putin modificat..poze cu... CJ 87 FTH ul...parca vorbiti de cine stie ce masini cunoscute de pe forum...
acum la modu cel mai serios...faceti forumu de ras

MisterYo_25 28-08-07 13:11

Sirius..!masina e vopsita recent , nu?kred k arata mai bn.. k in loc d rosu.. ornamentele din interior.. sa fie visiniu.. k sa fie in ton ku culoarea masinii... !oricum. pare destul d ingrijita..;) !

IONUT-GBP 28-08-07 13:13

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1068803)
sunt niste masini FOARTE VECHI care sa muncit la ele...asta e de apreciat..da cand va vad ce ziceti dacia rullz sau pune si o poza cu motoru ..sunteti deja desprinsi de realitate..
numai posturi dastea... B 33 KWD putin modificat..poze cu... CJ 87 FTH ul...parca vorbiti de cine stie ce masini cunoscute de pe forum...

nu toti isi permit BMW`uri ca tine...asta nu inseamna ca nu trebuie respectati ...:evil: :evil:

MisterYo_25 28-08-07 13:15

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1068803)

vezi koae....k.. din cate observ yo.. pagina asta d forum e exclusiv pt dacii.. asa.. k nu vad.... ce e in neregula...!:-"

fiderzen 28-08-07 13:22

inca viseaza la bmw;)..nu are...probabil ca o sa-si ia..nu stiu..dar atunci va vedea ce inseamna pasiune pentru o anumita masina..,...gelu..pana una alta..lasa baietii in pace....te plimb eu cu dacia si ai sa zici sa deschid capota la motor :lol: ai sa vezi :D
aa...aici era topic despre dacii speciale..nu despre cele stock sau despre cele restaurate...ce naiba ma oameni buni?...:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning