![]() |
re: Colantari auto profesionale
3 Attachment(s)
FOLIE CARBON ORACAL |
5 Attachment(s)
OFF-ROAD ADVENTURE
|
3 Attachment(s)
......
|
Salutare
O capota Golf 3 Cabrio si cu usa portbagaj folie 3M(carbon) sau Oracal(carbon) Multumesc. |
2 praguri de G5 GTI cu Oracal sau 3M cat ma costa ?
|
Quote:
Pret colantare cu folie 3M : 550 lei |
Quote:
100 ron cu folie Oracal |
1 Attachment(s)
buna ! o colantare totala pt un bmw x5 din 2008 din negru sa fie alb. cat dureaza?pe cand ma puteti programa(eu sunt din Baia Mare)? cat costa? va multumesc!
|
9 Attachment(s)
Quote:
Timp de executie: 6 ore. Programare cu 2 zile inainte la telefon : 0721.73.93.25 (Mihai) sau 0731.365.972 (Alina) Mai jos o lucrare FUNNY. |
1 Attachment(s)
Colantare negru mat + inscriptionare cu alb reflectorizant.
|
2 Attachment(s)
Colantare Mercedes din albastru in negru lucios + 1/3 din capota cu negru mat.
|
1 Attachment(s)
Salutare, as vrea sa stiu daca se poate colanta bara fata si capota acestui ford focus 2008 cu folie transparenta, si daca da.... cat ma costa? imi plac foarte mult cum lucreaza baietii, am vazut multe lucrari frumoase. ms
|
[QUOTE=jorjnho;2617521]Salutare, as vrea sa stiu daca se poate colanta bara fata si capota acestui ford focus 2008 cu folie transparenta, si daca da.... cat ma costa? imi plac foarte mult cum lucreaza baietii, am vazut multe lucrari frumoase. ms[/QUOTE
Buna ziua. Pretul este de 100 ron + tva. Exista riscul sa se vada amprentele in momentul montajului datorita transparentei materialului. |
un pret pentru un ford focus hatchback 5 usi integral cu folie 3m imi puteti da va rog.multumesc
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning