Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

Cali...nV6 07-06-07 22:24

Re: Accidente

:D stalpisoru ala a busit multe masini ...omu nu l-a vazut din cauza stalpului de la masina...

romanov 08-06-07 01:33

Quote:

Originally Posted by NightRider (Post 937694)
nu te supara amice dar eu radeam de cum o ajuns sa loveasca stalpul...cat de sofer o trebuit sa fie...nu ca o avut accidentul...si BTW am AVUT un accident f urat din care abia am scapat cu viata din vina la unu care nu s-o asigurat cand o schimbat banda..so stai linistit ca stiu cum e...;)...chiar mai mult decat mi-as fi dorit...

amice imi pare rau sa aud asa ceva si in acelasi timp ma bucur ca nu s-a sfarsit mai rau.oricum ideea ii ca un accident iti creeaza multe probleme,nervi si stres si chiar nu-imi vine sa rad.puneti-va numai in locu lui.si sincer stalpu ala si eu era sa-l iau acum ceva timp tot asa grabindu-ma sa intru inainte de bus plus ca daca nu-i nicio masina parcata acolo nu se prea observa.poate stau eu mai prost cu vederea...

di48lo 09-06-07 22:03

Uitati-va la asta:

http://www.wreckedexotics.com/newpho...0315_002.shtml

roby200687 14-06-07 14:30

Quote:

Originally Posted by Cali...nV6 (Post 938211)
:D stalpisoru ala a busit multe masini ...omu nu l-a vazut din cauza stalpului de la masina...

ceva sunday driver.. infien, masina acum e pe calea turzi, undeva dupa reprezentantza mercedes.... in ceva gang micutz, se vede din maisna cum urci, pe partea drapta :)

SatanaVeX 17-06-07 00:38

Accident pe podu de la ira... un camion o urcat pe trotuar si o rupt un stalp de curent electric .... eu numa am vazut pe la 7 am trecut pe acolo si era politie,salvarea,descarcerarea,pompieri.....nu stie cineve ce so intamplat pe acolo ?

lancerEvo 17-06-07 00:48

uau de la 7??? la 11 tot acolo era

SatanaVeX 17-06-07 14:02

eu la 7 am trecut pe acolo si deja incercau sal scoata de acolo si pe la 11 si ceva cand am trecut iar pe acolo era cu el pe drum

aldoadabass_wrs 17-06-07 14:56

1 Attachment(s)
salut,am o intrebare nu are cineva poze cu my ex car,am auzit ca e facuta prastie shi chiar nu stiu cat de tare a fost avariata,pun o poza de pe vremurile ei bune, dak stiti ceva puneti ceva poze plz...merci anticipat

Eagle_flyaway 17-06-07 15:54

da repede o ingropat-o atunci! :lol:

alexufo 17-06-07 21:33

poze iti fac eu maine ca am vazut masina.a lovit-o in fata ...bine

bzsa 17-06-07 22:13

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 952416)
salut,am o intrebare nu are cineva poze cu my ex car,am auzit ca e facuta prastie shi chiar nu stiu cat de tare a fost avariata,pun o poza de pe vremurile ei bune, dak stiti ceva puneti ceva poze plz...merci anticipat

ai crezut ca vb aiurea doar numa un singur g3 este in cj cu 66-wrs
si ti-am zis ca maisna era dusa pe platforma

Sebi 17-06-07 22:20

5 Attachment(s)
Accident azi 17 iunie in jurul orei 17:00 pe varianta Manastur-Grigorescu , spre Cora.
Se pare ca MG-ul a avut prea mare viteza si nu a mai putut evita..loganu si stalpu.

bzsa 17-06-07 22:23

Quote:

Originally Posted by Sebi (Post 953059)
Accident azi 17 iunie in jurul orei 17:00 pe varianta Manastur-Grigorescu , spre Cora.
Se pare ca MG-ul a avut prea mare viteza si nu a mai putut evita..loganu si stalpu.

pacat de masina :x
sofer inconstient:evil:

DACIA-Wrc 17-06-07 22:28

azi am mai vazut un golf 3 sau o astra langa mol pe dorobantilor.
fata avea forma unui stalp...dar nu am gasit stalpul cu pricina.
g3 sau astra culoare rosie mai jos de mol.

Sebi 17-06-07 22:39

bzsa asta se numeste teribilism, neglijenta etc , in ultima vreme prin cluj toti is "turbo" , consecintele se vad zilnic, pacat de masini.

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 953066)
azi am mai vazut un golf 3 sau o astra langa mol pe dorobantilor.
fata avea forma unui stalp...dar nu am gasit stalpul cu pricina.
g3 sau astra culoare rosie mai jos de mol.

Niste poze cu masina ?

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning