![]() |
Re: Accidente
:D stalpisoru ala a busit multe masini ...omu nu l-a vazut din cauza stalpului de la masina...
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Accident pe podu de la ira... un camion o urcat pe trotuar si o rupt un stalp de curent electric .... eu numa am vazut pe la 7 am trecut pe acolo si era politie,salvarea,descarcerarea,pompieri.....nu stie cineve ce so intamplat pe acolo ?
|
uau de la 7??? la 11 tot acolo era
|
eu la 7 am trecut pe acolo si deja incercau sal scoata de acolo si pe la 11 si ceva cand am trecut iar pe acolo era cu el pe drum
|
1 Attachment(s)
salut,am o intrebare nu are cineva poze cu my ex car,am auzit ca e facuta prastie shi chiar nu stiu cat de tare a fost avariata,pun o poza de pe vremurile ei bune, dak stiti ceva puneti ceva poze plz...merci anticipat
|
da repede o ingropat-o atunci! :lol:
|
poze iti fac eu maine ca am vazut masina.a lovit-o in fata ...bine
|
Quote:
si ti-am zis ca maisna era dusa pe platforma |
5 Attachment(s)
Accident azi 17 iunie in jurul orei 17:00 pe varianta Manastur-Grigorescu , spre Cora.
Se pare ca MG-ul a avut prea mare viteza si nu a mai putut evita..loganu si stalpu. |
Quote:
sofer inconstient:evil: |
azi am mai vazut un golf 3 sau o astra langa mol pe dorobantilor.
fata avea forma unui stalp...dar nu am gasit stalpul cu pricina. g3 sau astra culoare rosie mai jos de mol. |
bzsa asta se numeste teribilism, neglijenta etc , in ultima vreme prin cluj toti is "turbo" , consecintele se vad zilnic, pacat de masini.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning