![]() |
Re: Club TICO
nu-l vreau asa mare ... vreau normal ..... o sa-l pun dreapta sus pe luneta ...
|
pai se cam schimba daca il vrei mai mic .. ca mashina lu asta de taiat nu taie foarte mic
|
Cine il vrea neaparat(stickeru') si se grabeste,poate sa-l scoata pe cd si sa se duca la o firma care se ocupa de asa ceva(exista in orice oras)...Rugamintea mea ar fi sa se respecte font-urile originale...de ex. la aikman s-a schimbat font-ul si nu se mai leaga cursiv de linia ce pleaca de la "O",este un amanunt ce mie nu-mi place...A doua rugaminte ar fi sa se respecte liniile...nu degeaba sunt liniile mai subtiri, mai groase,ori se termina "pierdut" in anumite portiuni ale desenului...Oricum,daca il faceti la o firma adevarata nu are cum sa nu iasa exact cum l-am conceput.E dragut si cel pus de aikman dar nu e perfect...la marimea asta l-as fi facut pe negru mat, pus pe luneta...dar,felicitari aikman,esti primu' din istoria "tico squad" care si-a pus stickeru'8)!E un inceput...:-):rockon:
|
Quote:
pai acum sa fiu putin rau ... eu sunt membru 4tuning de vreo luna ... am vazut posturi mai vechi de data cand m-am inscris eu ... si voi inca nu v-ati hotarat ce model o sa folositi :twisted: .... pana va hotarati voi poate strang eu bani de bmw :lol: .... acum partea cu liniile ... eu le-am facut la cineva care are un aparat de taiat bucati mai mari ... si era destul de greu sa il taie exact cum era in poza ... oricum daca cineva vrea ca al meu face baiatu la 20 ron bucata ... eu in cateva zile imi pun si pe parbriz .... acum alt aspect ... mie imi place alb si unde e pus el .. eu am probleme cu incadratu si orice pus pe luneta ma incurca mai tare ... asa cum e el pus nu face din mine un pericol pe sosea ... am vizibilitate 100% si asa sa fie bine ... am facut si pentru topser junior unu identic cu al meu ... tre sa ma intalnesc cu el sa il dau ... deci .... mai vrea cineva ??? |
a si am uitat sa mentionez un aspect foarte important ... cu cat sunt mai subtiri liniile cu atat sunt mai sensibile ... un motiv pentru care sunt mai groase :rolleyes2
|
Ce liniste aici ,fratilor!S-a cam dus entuziasmu' observ....Planuri de viitor ,ceva ,avem?
|
o intalnire la nivel NatinonaL ? ce ziceti ?
|
suna bine :) dar locatzia....?
|
undeva sa fie aproape ptr toata lumea ...
|
brasov.... ar merge ??
|
da ...ptr mine e convenabil .... sunt 100 km din pl pana acolo ....
|
stati sa auzim si parerea baietilor din constanta
|
din constanta ... din timisoara .... pacat ar fi daca n-ar veni si ei :(
|
Eu zic ca Brasov merge pt toata lumea ,urmeaza ca de la intentie la fapta sa se sacrifice cineva din zona sa faca demersuri si sa ne fixam o data ca sa avem timp sa realizam treaba asta ,eu sunt 100% pentru !
|
si io .. tot ptr brasov ... !! anuntati data .. .preferabil in week-end !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning