![]() |
Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)
Folie :)
|
eu am luat acum o masina cu geamuri ionizate... la cea pe care am dat`o aveam folie si nu vedeam nimic noaptea prin luneta, e... acum cu geamuri ionizate noaptea parca nu am nimic pe geamuri... si vine si foarte ok!!! deci sunt pentru ionizarea geamurilor
|
depinde de folie, daca e folie din aia de bazar e normal sa nu vezi nimic noaptea , daca e 3M sau alta folie de calitate se vede destul de bine, eu de ex am super dark black si noaptea se vede bine,nu ma deranjeaza deloc...dar cum am spus depinde de folie
|
eu aveam Llumar la Fiat...
|
Clar folie.
|
Recomand folie in loc de ionizare pentru ca se poate da jos oricand,vand foli la 100 ron omologate si 55 ron fata,
Si montez cu 220 ron spate. |
Recomand folie in loc de ionizare pentru ca se poate da jos oricand,vand foli la 100 ron omologate si 55 ron fata,
Si montez cu 220 ron spate. |
Folie-Daca ai zgariat-o trebuie sa o dai jos pe toata si muncesti de mai bine iei geam nou.E mai scumpa deoarece se gaseste pe culoarea si nuanta dorita.Dar este si mai greu de pus.(parerea mea)
Ionizare-E mai ieftin mai usor de pus dar se duce cu timpul la frecare cand inchizi deschizi deamul.Dar nu sunt multe culori si nuante.Si daca te-ai plictisit nu se da jos. |
vad ca se discuta vrute si nevrute la o intrebare destul de simpla......geamul ionizat scoate destul de multa ''caldura'' numai ca dupa cativa ani daca te plictisesti trebuie sa scoti alti bani din buzunar ptr a-ti face altceva.....o folie buna ( nu conteaza marca) poate scoate la fel de multa ''caldura'' si nu te mai costa mult inlaturara ei. problema se pune la intrebarea: de ce ionizam sau punem folie? 1.ptr design, 2.ptr a scade temperatura cu 3-5 grade sau 3. asa suntem in trend.....
parerea mea (un pic subiectiva prin natura job-ului) este ca o folie BUNA chiar daca este un pic mai pretentioasa la intretinere este mai buna decat un geam ''metalizat'' dar totul trebuie supus unei masuratori ....nu la ''ochi'' ps: nu am nimic cu firmele concurente -dar va rog numai pomeniti O MARCA SAU ALTA ''ptr ca asa da bine'' - fiecare firma are produse bune si produse mai putin bune - totul se verifica prin masuratori cu diverse aparate - NU CA E NR 1 SAU 2 SAU ARE NU STIU CE..... |
Quote:
O intrebare .... Lucrezi pentru TGM Impex sau pentru Solar-Screen? Bafta! |
cu folie e mai bine.
in caz de accident geamurile raman intregi nu se mai fac bucatele.ca si cum ar fi nesecurizate.ca geamul din fata al masini :) |
Quote:
|
Parerea mea e ca ionizarea e pentru cocalari... Indiferent de culoarea masinii, o folie sta super bine pe geamuri!! Am Llumar pe masina (cea mai inchisa) si noaptea e super bine ca nu ma mai orbeste nimic din spate chiar si la faza lunga, dar totusi vad din interior spre afara foarte bine! Avantaje ar mai fac nu se face geamu bucati la spargere, si ca nu se uzeaza ca ionizarea... Plus ca da un aspect mult mai frumos masinii!!!
|
daca masina e gri metalizat, parca merge mai bine ionizare :D.
in rest....folie :up: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning