![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
nu o compus-o el...asta ii o melodie...Gibi-NoSpeedLimit
|
Daaaa,melodia este crminala,mi-am pus-o la telefon k ringtone.E prea tare.
|
pune si tu melodia aici daca o ai ca eu nu o stiu. plsss (scuze de off topic)
|
Melodia o gasesti aici pe thread,pe la pagin 16 sau 17,nu mai stiu exact!!Se numeste Act a Fool!!!
|
hay puneti mel ca io nu o gasesc
|
uitate bine e la pag 16:shock:
|
nu ma lasa sa o pun
da-mi ID-u tau shi tzi-o trimit:D |
appropo de mashina nu zice nimeni nika:(
|
daca pui bara dreapta...si dai si tu o vopsea la masina poate ca o sa ne incante privirea in mod placut...momentan nu prea ma atrage..parerea mea
|
tzi-am zis ca bara ii pusa la vrajeala..deoaarece ii rupta...am pus-o sus doar pt poze....iar vopsitul....nush pe cand va fi...din pacate lipsa de fonduri :((
|
melodia de la pag 16 o stiu, dar nu este aia. aia are alte versuri
|
suntem peste tot acasa portile ni se deschid
nui echipa mai frumoasa si iubita k No Speed Limit Am tovarasi de elita de nimenea nu ne e frica cand vine respect cu bani vcr-u arunca cu bistani mai vine si cristiano si arunca cu euro danseaza baieti mei ca niste mielusei dar lucica ii de elita si de nimeni nui e frica ca are frati aproape si cu ei danseaza in spate ca toti la un loc au produs haoos in bloc cand vine vorba de fratii mei totii vecinii rad de ei k au niste masini de ridica multe priviri aste sunt fratii meii euro si leii grei......:lol: melodie compusa pentru cristianoxxx.... vcr de IL.... nedelcu... bo$$u si pentru mine Dj 13055 :lol: |
:lol: :lol: :lol: mai dar ce va complectati voi unu pe altu......frati de sange in ale tunatului de masini!!!!!!!!!!:chainsaw: ........Moga in devenire ce sunteti.......!!!!!!!!......doar ca a-ti uitat.....fara numar - fara numar!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
|
pai nu ai spus tu acum ????? :lol:
|
Quote:
hai k daca nu termin cu electrica la masina pana vineri vin fara masina, asta daca gasesc cu cine sa vin |
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning