Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 Old School (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/361292-dacia-1300-old-school.html)

Muttley 23-09-16 22:36

Re: Dacia 1300 Old School

Aoleu, ce tiganie. O evacuare gatuita inca de la inceput. Probabil c-o sa atinga si-n lonjeron in mers.

CyPz 26-09-16 19:57

Poate o fi tiganie asa cum spui tu, dar nu suntem cu totii chiar atat de prosti incat sa nu o facem si noi cat de cat gandita ca sa nu loveasca in lonjeron. Daca imi dai tu bani de serpi fac pe dracu in 4 si ii fac, ok? Deocamdata nu imi permit.

Daacia97 26-09-16 20:15

Oricum este de apreciat si ceea ce ai facut si pana acum,se vede ca lucrezi cu cap orice lucru la aceasta masina. Bafta in continuare si asteptam noutati ! :D

CyPz 17-10-16 22:08

1 Attachment(s)
Lucrarile la masina vor continua intr-un ritm mai lent, incep sa adun din nou piese, mi-am schimbat viziunea legata de interior, si sunt hotarat la ce vreau sa adopt. Deocamdata am vandut fetele de usi model supernova si geamurile electrice, urmeaza sa gasesc un cumparator si pentru scaunele de opel.
Vor veni pe pozitie niste fete de usi normale dar probabil retapitate, si scaune sport. Deasemenea mocheta va veni schimbata cu una neagra, si multe alte detalii.

mustang G.T 10-11-16 21:10

Parca-ti pare rau ca le-ai vandut pe alea originale. Inspira-te de la George Popa, doar ca trebuie sa-i dai copyright:-P

rob3rt0 10-11-16 21:15

Inspiratie exista destula... Banii sunt o problema reala!

CyPz 12-11-16 02:09

Bine punctat, Robert..:rolleyes2

popasan 12-11-16 08:52

Quote:

Originally Posted by mustang G.T (Post 5849768)
Parca-ti pare rau ca le-ai vandut pe alea originale. Inspira-te de la George Popa, doar ca trebuie sa-i dai copyright:-P

Cu mine aveti treaba?! :shock:

CyPz 13-11-16 18:39

Exact, cu tine! :lol: Stefan a intuit perfect ce am de gand cu fetele de usi:D
Da, ma bate gandul destul de tare la niste manere din cureluse, etc :-)

CyPz 27-11-16 22:37

Am rezolvat cu mersul in 3, era de la o bujie. Urmeaza sa schimb si fisele, am pus bujii groupe Renault, le-am reglat, acum e ce trebuie.
Mai trebuie reglati culbutorii, mi-am cumparat si bucata de teava in care se infileteaza sonda lambda, imi mai trebuie un racord flexibil si sus cu ele.
Pe suspensii mai am de rezolvat doar pe spate mici amanunte, pe fata e totul asa cum mi-am propus sa fie. Mai am sa schimb bratele puntii spate si sa montez a 2a bara de torsiune.
Nu imi incarca, si am un fir de la releul de incarcare, mai exact cel rosu care ducea la + ul bobinei, pe care trebuie sa il leg la o sursa de curent pe contact, si rezolv si problema asta.. si mai sunt mici detalii de pus la punct pe la instalatia electrica.
Vreau sa schimb conductele de benzina, cele de dacie pe carburatie au diametru mult mai mic, voi rezolva si treaba asta..
Si pe la timonerie mai am de umblat..

Pe la interior am multe de facut.. trebuie sa fac un suport la blocul de lumini de supernova care va veni in locul celui de 1310, la fel si maneta de stergatoare..
Fetele de usi vor fi normale, ultimul model, cu mici detalii, am eu ceva in cap..
De scaune sport nu am bani momentan, insa sper sa rezolv cumva..:lol:

Cam asta ar mai fi momentan...:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:45.

- Copyright 2025 4Tuning