![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
adica io...si ce? sunt mandru daca te supar
|
Quote:
@Geo: Corect! Vointa si placere sa fie! |
si eu sunt alalalt de l-a suparat :D :twisted:
|
Cu parere de rau, tre sa va anunt (astazi am aflat si eu), vineri la ora 15:00 tre sa fiu in aeroport, plec iar in it :( Aceleasi pr. personale.. Deci va trebui sa imi iau adio de la gratar..
Pt "DjRainManFast", daca se uita: in ce oras mergi, ca poate ne intal pe acolo. |
daca vrei mai stiu io un loc la horezu...spre manasitre...e un teren de football mare, un rau, un drum lung de vreo 4 km asfaltat drept cat vezi cu ochii si e lunca...in stanga iarba si mai de[arte padure padure si un canton al padurarilor ( nu mai sta nimeni ) si in dreapta teren de football, iarba si rau..cum vreti:D
|
:peace:daaaaa:peace:...un mic fotbal :pelvic_th liniute:joy: :joy: :yikes: :chainsaw: :chainsaw: gratare:drunk: :drunk:
|
acolo nu trece politia.....
|
doar la intreceri si mancare va sta mintea :))
|
hai Cosmy si tu plssssssss:D
|
eu n-am cum sa vin vinerea nicaieri, abia ajung seara de la sibiu.
|
Quote:
Eu plec sambata noaptea, dar pe cale terestra, nu aeriana :) Drum bun amandurora! PS: S-ar putea sa o fac lata cu gratarul :???:, dar va zic maine sigur :-s |
of...deci kalu s`ar putea sa facem grataru " in familie" :))
|
Problema mea e ca acele capete lumintate de la MV AutoSport au comandat alt cheder de luneta, decat ce imi trebuia mie si situatia sta cam asa:
1. Daca e pe stoc la Bucuresti, maine dimineatza e in valcea, il monteaza baietii de la service si 12 ore la intarit si totul ar fi perfect! 2. Daca bafta nu e de partea mea, chederul va veni vineri dimineatza, cand va fi montat si 12 ore intarire luneta. Deci, nu depinde de mine, nu e vina mea :| si nici nu indraznesc sa va cer sa merem sambata, cand sigur totul ar fi ok :???:. Deci, vedem maine dimineatza ! |
am fost odata la MV auto sport sa imi iau capete de bara si am stat acolo 15 min dupa ceas ca se blocase calcu si dupa 15 min mi`au zis sa revin a 2-a zi ca atunci inchideau...nu m`am mai dus...oricum ei mi`au zis ca bucata costa undeva pe la 1.5 mil si am gasit`o altundeva la 700.000 bucata
|
dar chiar...poate daca unii nu pot merge vineri (cum si eu sunt momentan in pozitia asta) ... poate amanam pe sambata (desi eu nu vreau, ca aproape am rezolvat pentru vineri :D ca i-am promis lu' nenea Geo :D) ... vedem oricum :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning