![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
Quote:
omule tu ori n-ai habar, ori habar n-ai...uita-te bine la dacia ta si apoi la loganul de la pro street...o sa vezi niste "mici" diferente...;) |
Quote:
masina mea nu va fi prezenta,ea e in curs de modificare,nu mai am nimic pe ea acum,nici bari,nici faruri; am 2 bari visinii,faruri stock. urmeaza. vreau sa o modific foarte mult,sa ajung cu ea cel putin ca acest logan (poate ma ajuta roby cu ceva :lol:). |
azi am hotarat !!!din pacate a doaua oara trebuie sa renunt la 4 tuning days .desi sunt convins ca pierd foarte mult din cauza asta ... dar nu vreau sa compromit in nici un fel proiectul vreau sa-l fac odata si bine.
p.s. ggd sorry i-ti vei face poze la showul urmator cu loganul.sau cand vii cu masina ta la modificat. |
mare pacat....
|
deci urat ca nici o masina nu v`a fi prezenta...ma refer la GGD si la asta de la pro stret...pacat..si GGD ce planuri ai cu a ta ?:D
|
cerd ca vom merge pana la urma cu loganul sa concureze macar la exterior.va sta cu geamurile inchise.sa nu se vada haosul din masina .
|
Quote:
pacat ca nu e gata,dar mai bine mai stai decat sa-l faci in graba si sa nu fie cum trebuie. @mareo: inca nu stiu. vom vedea! :lol: |
ce se mao aude? poze ceva? a mai avansat lucrarea? ca vreau neaparat sa vad pozele cu interiorul=p~
|
Quote:
|
detaliile sunt foarte importante decat sa te grabesti sa sa nu iasa bine mai bine incet si sigur
|
mai pune ceva poze
|
2 Attachment(s)
toate elementele sunt imprastiate prin atelier am facut poza doar cu o fata de usa care este montata deja cu sisteme de prindere
|
Super tare.Bafta in continuare si spor la lucru.Sa iasa cel mai custom logan din tara.
|
o sa iasa super. ;)
Roby vii cu ea la 4Tuning Days ? |
cu siguranta v`a iesiii super..la cata munca depune;)
succes in continuare:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning