Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

Yackone 02-03-08 01:07

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1392552)
imi place ce aty realizat pana acum, va respect efortul depus , multa bafta in continuare , da eu nu is fan logan si din partea mea la-ti umplut de chit si fibra.asta nu mai e masina,tot ca in logan va veti simti cand veti rula cu ea pe strada ca doar nu o fi mercedes

iti dau pistolul meu de playstation sa te impusti cu el;)

omule tu ori n-ai habar, ori habar n-ai...uita-te bine la dacia ta si apoi la loganul de la pro street...o sa vezi niste "mici" diferente...;)

ggd_87 03-03-08 00:24

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 1392293)
GGD tu nu viii la 4tuning days ?:(

cum sa lipesc tocmai eu? normal ca vin,dar ca vizitator si sa sa-l ajut pe Gratzian pe acolo si sa vad live acest logan de la Pro Street (plus 2 3 poze cu el,ca nu stiu daca imi da voie Roby mai multe :lol:).
masina mea nu va fi prezenta,ea e in curs de modificare,nu mai am nimic pe ea acum,nici bari,nici faruri; am 2 bari visinii,faruri stock. urmeaza. vreau sa o modific foarte mult,sa ajung cu ea cel putin ca acest logan (poate ma ajuta roby cu ceva :lol:).

protuning 04-03-08 21:56

azi am hotarat !!!din pacate a doaua oara trebuie sa renunt la 4 tuning days .desi sunt convins ca pierd foarte mult din cauza asta ... dar nu vreau sa compromit in nici un fel proiectul vreau sa-l fac odata si bine.

p.s. ggd sorry i-ti vei face poze la showul urmator cu loganul.sau cand vii cu masina ta la modificat.

VDO Racing 05-03-08 01:36

mare pacat....

mareo 05-03-08 16:15

deci urat ca nici o masina nu v`a fi prezenta...ma refer la GGD si la asta de la pro stret...pacat..si GGD ce planuri ai cu a ta ?:D

protuning 05-03-08 17:51

cerd ca vom merge pana la urma cu loganul sa concureze macar la exterior.va sta cu geamurile inchise.sa nu se vada haosul din masina .

ggd_87 05-03-08 22:42

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1402453)
cerd ca vom merge pana la urma cu loganul sa concureze macar la exterior.va sta cu geamurile inchise.sa nu se vada haosul din masina .

P.S. pun o vb buna si tragem o folie neagra pe geamuri sa nu se vada interioru!;)
pacat ca nu e gata,dar mai bine mai stai decat sa-l faci in graba si sa nu fie cum trebuie.
@mareo: inca nu stiu. vom vedea! :lol:

tiby120 06-03-08 23:12

ce se mao aude? poze ceva? a mai avansat lucrarea? ca vreau neaparat sa vad pozele cu interiorul=p~

protuning 07-03-08 00:34

Quote:

Originally Posted by tiby120 (Post 1405822)
ce se mao aude? poze ceva? a mai avansat lucrarea? ca vreau neaparat sa vad pozele cu interiorul=p~

azi vin cu poze dar nu arat prea incurajator.am produsele dar sunt toate in fibra curata si ma chinuiesc cu potrivitul aeraje etc.e foarte mult de lucru,si munca asta cu detaliile ma omoara ca vreau sa iasa cat mai perfect!!

DB 64 MIS 07-03-08 12:03

detaliile sunt foarte importante decat sa te grabesti sa sa nu iasa bine mai bine incet si sigur

Ovae 07-03-08 16:14

mai pune ceva poze

protuning 07-03-08 17:18

2 Attachment(s)
toate elementele sunt imprastiate prin atelier am facut poza doar cu o fata de usa care este montata deja cu sisteme de prindere

casp3r 08-03-08 16:04

Super tare.Bafta in continuare si spor la lucru.Sa iasa cel mai custom logan din tara.

Norby89 09-03-08 12:41

o sa iasa super. ;)
Roby vii cu ea la 4Tuning Days ?

mareo 09-03-08 14:48

cu siguranta v`a iesiii super..la cata munca depune;)

succes in continuare:D

All times are GMT +2. The time now is 01:12.

- Copyright 2026 4Tuning