![]() |
Re: Kitsch Tuning
Quote:
Misto masina, dar vrea cam mult pe ea....asa cred eu, s-au iestinit f mult masinile si mai ales pe criza asta de bani.. |
Quote:
|
Superbă Ferrari Clibra! :):):)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Pai toate tt-urile au eleron mic din fabrica si ala negru i l-am pus eu
|
ar arata mai bine dupa parerea mea, fara eleronul mare!
|
Cand o sa apara life pe strazile din Piatra, o sa se observe ca nu trebuie dat nimic jos de pe ea si nici ca mai trebuie ceva adaugat....
|
de ce mov ?
|
Pentru ca codul de vopsea e luat din afara si e cam unicat pe la noi....in plus mi-a placut culoare foarte mult, mai ales ca atat ziua cat si noaptea are noante diferite....
|
Bravo , dupa cate vad ai bagat foarte multi bani in masina . Sa ai grija de ea si sa fii "safe" in interiorul ei!
|
sa inteleg ca are numere de italia,asa vazusem.Dar eu am vazut'o in locul ala acum ceva timp,mai bine de 1 sapt dak nu ma insel :) asa parca mai seamana a TT nu cum arata inainte,esti de aceasi parere cu noi?:)
|
Pai pozele astea sunt de sambata trecuta cand a ajuns masina in Piatra Neamt...si ea e inmatriculata in Italia....
Doar de aia am bagat atatia bani in ea k sa o fac pe gustul meu, iar cum arata inainte eu nu am nici o treaba ca asa am luato atunci.... Si acum sa vad cum o inmatriculez ca taxa e cam mare..:D |
Quote:
|
Quote:
Sper ca ai avut ceva de invatat din toata treaba asta! bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning