![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
2. Am zis ca o sa imprim eu cateva zeci, dar la fel cum a zis cosmin si cum ti-am zis si eu aseara, trebuie facut ceva doar pe alb-negru. 3 Adresa clar trebuie simplficata ca nu sta nimeni sa scrie ? $ ? / \ ) ( in browser |
Quote:
PS: Merg si pe Astra F a ta :) 4 prezoane, 7,0 x 15 inch cele mai mici |
si indiferent de marime tot aceelasi pret de 150 euro? au importator in romania?
|
Nu cred ca au importator in ro traf :|
|
fratilor...am oferta pe masina 3400 euro...ce sa fac?:-s
|
1 Attachment(s)
Impreuna cu Oliver am conceput noii fluturasi.
Noi doi am cazut de accord ca acesta sa fie pusi spre xerox-are:) acum va cerem si parerea voastra. |
Ce plin de tine esti :|. Normal ca daca tu ii postezi si daca tu te-ai ocupat de aceste aspecte pana acum, tot tu i-ai facut si pe astia. Nu ti-ar strica nici tie putina modestie.
|
si nu vrea nimeni sa`mi cumpere jantele? :???:
|
man...in cati bani ?
|
500 euro frate si sunt si cauciucurile noi. Pe bune e pacat de ele. eu le`as tine da nu pot ca au 4 prezoane! daca e ne descurcam cu jumate acuma jumate cand poti...sau eu stiu. Numai sa le dau ca vreau sa dau si eu avans la jantele alea cromate care vreau sa le iau si sa nu ma duc rau in gaura ca si`asa am bagat o groaza in ea pan`acuma.
|
pe cat sunt? ca nu mai tin minte
|
pe 16. Acu discut cu unu din timisoara cik l`ar interesa. Sa vad ce rezolv. :)
|
ok daca nu imi dai niste poze ca ti le marit...am o gramada de jante la vanzare...chiar te intereseaza unele de C classe?:D noi noute aproape si gume noi:D
|
nu trafy ca deja mi s`a casunat pe brockurile alea deabia astept sa le iau. Numai la buza aia cromata ma gandesc :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning