![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Oricum nu se mai fac cozile alea interminabile la intersectia din centru de la posta sau la lido
|
mdaa da tot cam besmetic se circula chiar acolo inainte de giratoriu de la lido tre sa fi cu ochi in patru merg peste benzi uni nic nu stie incotro o iau
|
ieri cand veneam de la petrosani, cam inainte de hateg... mergeam in coloana cand la 3 masini in fata, un matiz lovit din spate de un ford KA, si-a luat zboru :shock:. s-a ridicat foarte mult, s-a rostogolit de vreo 2 ori, a dat cu capota de asfalt de toata s-a turtit si a aterizat pe roti in aratura :???:. asa ceva nu am mai vazut niciodata si sper sa nu mai vad, a fost mai ceva ca in filmele horror. pana acasa numa in 70 la ora am tinut-o. victime nu au fost, soferita matizului care PURTA CENTURA a iesit din masina s-a scuturat de praf si soferu fordului era tot cu mainile prin cap, traumatizat... si normal. intamplator a trecut o ambulatna care mergea altundeva, a oprit, a intrebat daca e nevoie de ei... si nefiind nevoie au taiat-o. poze nu am facut ca uitasem camera acasa... oricum asa ceva nu doresc la nimeni :???:
|
Quote:
|
cand m-am dat jos era fordu lovit rau in aripa dreapta. nici eu n-am inteles cum s-a intamplat. m-am gadit ca soferita s-a speriat si a bruscat comenzile, nu sunt sigur. oricum a fost si la viteza. mergeam toti cu 90 - 100
|
Fiarele se indreapta, bine ca nu a patit nimeni nimic.
|
la lukoil la intrarea in deva dinspre arad era o dacia liberta rupta rau, politie, pompieri etc. poze 0 ca nu am putut sta de garcea
|
acum 20 minute la intersectie la artima un golf a intrat intr-un ford dinala mai vechi...A facut liniuta cu unu cu un astra argintiu tunarit un pic de la intersectie de la union l-a depasit nu a apucat sa franeze si l-o luat pe ala.Victime NU
Pagube : golfu cam puscat in fata ,si fordu in spate spoiler si indoita "fusta" Masini tunarite cu cai multi pe mana la impresari dauneaza grav sanatatii lor si a celor din jur |
Bai frate,da ce e cu intersectia asta de la Artima?
|
nu stiu ... anyway acum nu e faza de intersectie ca nu a apucat sa intre in intersectie sa zici ca nu a dat prioritate sau ceva.S-a oprit la vreo 5 m intr-un ford
|
vin zmeii cu viteza pe magistrala si nu mai apuca sa opreasca la rosu.sau se mai baga si ceilalti pe magistrala fara sa mai opreasca la rosu...magistrala aia de 2 benzi nu e drum de liniute..
|
Ieri dimineata la intrare in Cristur un A6 a lovit frontal un Megane II se pare ca ala cu A6 a facut o triplare. Erau vreo 3 masini de politie, Smurd-ul si o masina de la medicina legala.
|
Se vede de la o posta ca are efect campania Militiei Romane "Stop<prin> accidente" :blahblah:
|
ei pun doar radarae atat...
|
Am sters eu pozele. Cine a fost activ le-a vazut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning