![]() |
Re: Masina mea
Toyota Celica vs Subaru Impreza STI ... pareri ... cine pe cine face :D
|
aici e MASINA mea nu CURSE ! si chira si asa .. STI clar .... doar ca daca te-ai dat cu cine cred eu, nu e STI --- are 150cp ca si tine :)
|
cum sa nu fie STI ? stiu ca la cai suntem egali dar eu am greutate mai mica...insa el are si 4X4 eu cred oricum ca o sa fie strans . Gata mutam discutia la curse :D
|
Quote:
|
am fost mintit :D
|
Quote:
|
:lol::lol::lol:
|
Lasa ca vb cu naiman sa lipeasca STI pe masina!si nu uitati nu va duceti la service unde pe poarta scri mare URLUIALA,cunoscatorii stiu.
|
Dar din pacate ce fly ? pentru un motor aspirat de 1.8 150 de cai sunt indeajuns...ca sa nu mai vb de cea de 192 .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare, se supara careva daca imi pun si eu masinuta pe aici? M-am trezit cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Majoritatea ma cunosc, ma cheama Liviu, am un peugeot 307 hdi, 110 cp, full. Modificari aduse: statie, subwoofer, folie si jante. Doar o poza am pt moment.
|
Bine nu are piele. Da de ce intrebi de curiozitate?
|
Deci Liviu ai grija ce afirmi....ca nu e full.....nu ai catei pe polita in spate....nu ai spinnnere.....nu ai ou kinder pe antena.....si presuri type-r
|
O sa am grija de acum ce afirm. Dar spre curiozitatea ta, Eugene, iti pot da o oferta ca am lucrat la peugeot sa vezi ca in 2005 de cand e masina, in afara de pielea care nu o are nu erau senzori de parcare, trapa, neoanele de discoteca pe care le vrei u la interior si sistemul audio pe care l-am facut eu cum trebuie apoi, toate astea nu erau la dotari optionale.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning