![]() |
Re: Masina Mea ..!
i know you...marfa rau masina...te asteptam la intalniri..ps...cati cai are?:D
|
welcome....frumoasa masina...
o vedeam prin oras mai mereu :)... te asteptam pe la intalniri cu ea... numai bine |
o sa incerc sa vin...sper sa am timp ca mai stau si prin bucuresti, da acum daca s-a terminat sesiunea o sa fie bine....
masinutza are cam putzinei calutzi...vreo 115...da...sunt in crestere:))bafta |
tata...am o intrebare...tu esti fostu CostyOK ?:D
|
nu tata....intram akum cativa ani pe mIRC cu PushtiuKID...aku cativa ani bunicei...vreo 6:))
nu il cunosc.... |
Costy sa treci si pe la CV..
|
Quote:
|
Marfa masina .. imi place cum suna evacuarea... Te asteptam la intalniri. Bafta
|
welcome....ti-am vazut masina la terasa etalon dak nu ma insel :D
|
Welcome CostyBOX. Ai de ceva vreme masinuta :) nu de alta, dar stai cred vreo 2 blocuri mai incolo si te mai vedeam din cand in cand :) anyway have fun si sper sa ajungi pe la intalniri si etc :p
|
Masina Mea ..!
1 Attachment(s)
Salut !
Felicitari pt masinile voastre, sa le stapaniti sanatosi si fara incidente ! Daca tot e vorba de "Masinea mea" , a mea e un Audi A4 2,5 TDI multitronic, de 163 CP , pe viitor un facelift, un chip la care ma gandesc de cand am luat-o, dar nu ma hotarasc dk sa ii pun sau nu, pt ca am auzit multe pareri pro si contra, le astept le ale voastre acum. |
Quote:
Bafta si spor la tuning cu masina:) |
marfa rau masina...frate da esti mafiot de ai urme de gloantze?:P te vad mai mereu prin oras. Te asteptam la intalniri
|
Super tare detaliul cu gloantzele :D Buna si motoriazarea :D .
Bine ai venit ! Intalniri saptamanale vinerea la 20,00 si una mare de tot pe 14 iulie. Esti asteptat cu mare placere ! Cheers ! |
sau seara de seara cum ne strangem noi pe Republicii sau prin oras...recunosti numere si etc :) din poze...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning