![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Am fost la HD la parintii nasilor mei, dar am stat in oras vreo 2 ore pt ca apoi am plecat la munte(dupa Hateg, spre Rausor)
|
DUMINICA 08.05.2005 ORA 17:00 INTALNIRE ADR ARAD pe strand :!: :wink:
|
Re:
nu stie cineva un motor benzinar de pisicuta?
|
Astazi a avut loc a 2-a etapa(SPEEDRACING) pe aeroportul din ARAD ,ADR-ARAD a schiopatat rau de data asta(motive tehnice).
A participat doar TEKIN cu Honda prelude ,si il felicit pt Locul 2 obtinut la grupa A4 (2000-3000 cmc) Acelasi loc 2 l-a obtinut si SORIN cu Renault Clio Sport la ETAPA 1 in cadrul grupei A3 FELICITARI La ETAPA a 3-a din 4 iunie sper sa fim cat mai multi pe pista :wink: |
Felicitari ptr Tekin!!!! :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: Pacat ca nu a mers mashina la 100% din performantza! Tre sa schimbe filtrul de benzina!!!
|
Morghen ne-a invitat la el in zona,deci:
DUMINICA 15 MAI ora 18:00 INTALNIRE ADR-ARAD ,in localul \"WINGS\" ,in spate le teatru. |
Felicitari Tekin!!! La cat mai multe rezultate bune inainte!!!
|
pejou' ala 307 cc parca umflat e de-al vostru ? are numere de arad sau de bukwale
|
Da peugeotu' e al nostru... al ADR-ului.... da are numere de buc... dar e din hunedoara!!!!:D:D:D
|
In 4 iunie asteptam si 307 cc la curse :D
|
Duminica 22 ,Eu si RCS plecam la ORADEA(tuningsound),vom pleca la ora (9:00)10:00 de la statia PETROM (la iesirea din Gradiste)
Cei care vor sa ni se alature ne gasesc la benzinarie :wink: |
Avand in vedere ca vine si TEKIN cu noi am schimbat ora plecarii la ORADEA .Vom pleca la ora 10:00
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning