![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
nu stiu cine e Gabi asta dar ar trebui sa se abtina de la comentarii pt ca nu stie cine e WRT-u asta,masina se misca in felu asta datorita lui,nu stiu daca putea cineva sa ajunga la performantele astea 450 cp si 560 nm cu 0.5bar,fara el masina nu mai mergea.sa-ti spun mai pe intelesul tau dupa mine el este V.S MOTOR al Romaniei daca stii cine sunt:D
|
Sefu', n-ai inteles mesaju' meu ! :wink: Stiu si eu una, alta despre WRT si nu am nimic impotriva a ce spune el, ci cu aplaudacii care fac atmosfera si posteaza aiurea !
|
3 Attachment(s)
pun si eu 2-3 poze cu motorul...:) sper sa nu se supere nimeni ...Superb ursuletz...Motorul face totul :D..Ai grija de bijuteria asta ;)
|
deci io nu mai inteleg? Nasi sa dat amical cu Sebastian din mers si i-a dat-o?
|
6 Attachment(s)
Quote:
Si inca un M5 E34 in lucru cu acelasi motor: |
Nu,nu m-am dat cu Sebi ci cu un subaru albastru facut in italia,se spune de el ca este cel mai rapid subaru(al lui sebi nu se pune:D),660cp si 850nm asa se spune:D
|
Quote:
|
|
tu aveai antaia la viteza aia?ca vad ca ai mai skimbat 4 viteze dupaia...ce porche e ala care se tine si el dupa subaru ala de 600 hp ?
|
Quote:
L-am prins greu pe Nasi, pe la 300km/h pe bordul de la porsche, viteza la care aerodinamica isi spune cuvintul. |
Porsche ala de la MBM.... e bestial :X:X... !!! Eu stiam ca are 600Cp :D.. Si jentile alea sunt CRIMINALE.... Emblema de la Porsche :>:>
|
stiu porcheu de pe dorobanti..ziceam de urs cate trepte are .. porcheu e al tau ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning