![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo
A iesit foarte tare
|
=))))))))))))))))))))) E CAPRA RAU !!!!! =)))))))))))))))))
|
Jantele sunt frumoase, maşina are potenţial, dar parcă vin prea forţat aceste jante...
Nu stau deloc natural... |
Sfatul meu ar fi sa scapi de aceste jante pe 17 si sa achizitionezi ATS CUP..cum sunt cele de pe loganurile de cupa..:-?
|
Alea sunt ATS DTM....
|
sa inteleg ca nu va place.....si ce daca.....mie imi place...in realitate e altceva....
|
Quote:
|
Quote:
1. Jantele sunt marfă; 2. Maşina este un lup în haine de oaie... Dar ele, împreună, nu prea se pupă. Dar vorba ta...şi ce dacă nu ne place!:lol: La tine să placă! Rău n-arată, dar na...ne mai găsim şi noi să comentăm mici chichiţe! Acum, neapărat să ne arăţi şi nouă un filmuleţ, să vedem şi noi cum trage! |
"Ce fain arata" :D
Well it is a trash can..but it's a fast one. |
Quote:
|
Quote:
Astazi am inceput lucrul la amortizoare......maine sper sa fie gata....pe urma frane.......unghiuri de fuga.....diverse bla bla |
dak o mai lasi putin de spate o sa fie......VIS
bafta in continuare!! |
pune ma misule capace de etrier bamboo rosu brum...polish la jante , polish la aripi si 2 sticle de ulei de frana pe caroserie, ba masina e rats on cocaine style pachanga. rupe steriletu in tine cand esti la volan, ce conteaza cum dau jantele? asta a pus prezoane de chiulasa la roti numai sa puna rotile pe pozitie , e bolnav mentalistic. masina asta fura curent rau, sper sa o dovedeasca si pe pizta.
dc o mai lasa putin o sa fie super vis... ca o sa fie singura masina cu juma de spira de arc..de fapt pune-i raportor pe spate..oricum intrebarea era..ce culoare o faci ma in talon. hai pa , sa o porti sanatos. p.s si pune un film cum trage...facem azi ca tot trebuie sa tragem masinile alea 2...aduc eu sufe ca am vreo ..400 ..stii tu |
Quote:
|
Congrats si spor la treaba , jantele sunt f frumoase si ar da f bine daca ar fi un 15 sau maxim 16 , si ar fi si mult mai practice si cred ca asta te intereseaza mai mult decat cum arata. Bafta in continuare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning