Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

model collector 27-09-12 23:49

Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Regula aceea cu scrisul corect pe forum mai este valabila? 90% dintre cei care se plang ca au fost tepuiti, au grave probleme ortografice....limba romana cred ca incearca sa isi faca dreptate intr-un fel.

2010 29-09-12 18:05

Minus pentru Sven
A spus ca vrea doua machete, dupa care au inceput amanarile...pacat, aveai un cadou in colet...
Te rog pe viitor sa eviti vanzarile mele!!!

Cred ca urmeaza si Valutu aici si Dragon pe MA, am un colet pus de pe 17 iar el a disparut...

Brabus 03-10-12 18:28

pe valutu il confirm ca oaie neagra.
o sa revina pachetul cam dupa 5 saptamini :(

2010 03-10-12 18:38

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 5196417)
pe valutu il confirm ca oaie neagra.
o sa revina pachetul cam dupa 5 saptamini :(

Si eu sunt in situatia asta, chiar daca spune el ca a ridicat coletul...:lol:

Brabus 03-10-12 18:39

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5196438)
Si eu sunt in situatia asta, chiar daca spune el ca a ridicat coletul...:lol:

ooooooooooh, asta e ceva diferit, la mine pur si simplu s-a evaporat, nu a mai raspuns la nimic. bafta,iti tin pumnii sa ai noroc :)

2010 03-10-12 19:14

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 5196440)
ooooooooooh, asta e ceva diferit, la mine pur si simplu s-a evaporat, nu a mai raspuns la nimic. bafta,iti tin pumnii sa ai noroc :)

Noroc cu asta nu am...

LiviutzP 10-10-12 08:29

5 Attachment(s)
Un minus mare pentru userul powerbmw2001. Am luat de la el un bmw e36 la 350 de ron. Cand primesc macheta...surpriza, un gunoi de macheta cu rotile varza, oglinda rupta, o roata blocata, folie pe luneta pusa oribil, parbrizul fata dezlipit,vopseaua zgariata si murdara, lipsa suruburi in macheta. In pozele care mi le-a dat el nu se vedeau defectele.
Trebuia sa mai iau de la el un BMW E30 ArtAuto. Il sun si ii spun sa imi trimita E30-ul fara bani si ii trimit E36 inapoi ptr ca e intr-o stare jalnica si nu accept macheta.
Tipul accepta si zice ca trimite macheta ziua urmatoare. Trec vreo 2 saptamani si macheta nu apare...il sun si imi spune ca nu stie ce s-a intamplat, ca a fost plecat prin germania, ca o sa vorbeasca el la posta ca stie pe cineva acolo.
Il mai las o saptamana si il sun..imi spune ca E30-ul s-a pierdut, nimeni nu stie pe unde e, posta romana e de vina, ca nu mai trimite niciodata prin posta.....
Il inteleg si ii spun ca ii trimit e36-le inapoi cu ramburs 350 ron. Deja schimba vrajeala, ca nu are bani, ca si-a bagat banii in mama dracu stie ce, sa il astept de bani.....si tot asa il sun de doua saptamani si nu raspunde nimeni. Chiar acum l-am sunat si era ocupat telefonul, l-am sunat dupa doua minute si nu raspunde.
Deci ATENTIE la acest user.

Miria 10-10-12 14:29

Parerea mea este sa o pastrezi.Nu are rost sa o mai trimiti inapoi.Este un model destul de rar ce nu se mai gaseste pe nicaieri berlina in 4 usi si pe rosu.O poti repara usor.Vezi ca sunt multi ce vand piese pentru acest model ce le au dezmembrate.Oglinda o relipesti(poate o gasesti chiar pe rosu), parbrizul se relipeste usor, folia o dezlipesti si ce ai tu acolo pe vopsea iese foarte usor cu putin polish auto.Eu am primit machete noi noute si mai scumpe cu probleme la vopsea mai grave decat ce ai tu si au iesit cu polish.Nu ii iau apararea userului,nu il cunosc insa macheta o caut si eu de ceva vreme si se gaseste la preturi de autoart.Bafta!

FED express 10-10-12 16:17

Pacat.Urata treaba...:sad:

marian3 13-10-12 21:43

Deci nu dai tepe doar pe Okazii, mai dai si pe acest forum. GAZ A vandut de utilizatorul klauzephoto ( jonklaus pe siteul Okazii) in urmatoarea stare: plina de praf, fara ambalajul original, amprente cu super glue pe carcasa probabil pe cand incercai sa manaresti parbrizul, parbriz rupt si lipit in stil grosolan cu super glue, si, ca sa fie setul complet, parbrizul lipit invers, cu stergatorul pe interior! HALAL. Desi tranzactia s-a facut face to face, iluminatul de la metrou nu m-a avantajat, doar cand am ajuns acasa la o studiere mai atenta mi-am dat seama ca am fost tras pe sfoara... Pseudonime nemtesti, tepe romanesti. Am incercat de mai multe ori sa te sun dupa ce mi-am dat seama de starea machetei dar nu ai mai raspuns; pai cum sa mai raspunzi cand stii ca tocmai ai pacalit omul?! Ca sa nimeni sa nu mai pateasca ce mi s-a intamplat mie, recomand colegilor care intentioneaza sa achizitioneze machete de la acest individ sa fie foarte atenti, sau sa cumpere din alta parte. Bafta!

klauzephoto 14-10-12 11:31

ai avut macheta in mana, ai studiat-o....15 minute te-ai sucit si te-ai invartit. Ai ajuns acasa brusc au aparut problemele. Mie mi se pare ca esti cam mincinos matale, ai busit-o pe drum ceva si acuma faci galagie desi macheta ai cumparat-o de pe okazii nu de aici. ti-am raspuns si acolo, iti raspund si aici, AI AVUT MACHETA IN MANA, AI STUDIAT-O SI AI INTORS-O PE TOATE PARTILE DE PARCA ERA DE LA NEO....AI LUAT-O SI ACASA TE-AI TREZIT CA NU ITI MAI PLACE. ESTE VINA TA CA NU ITI PLACE, NU MAI JIGNI AIUREA.
si inca ceva....am dreptul sa nu raspund la telefon daca am treaba sau daca ma f**...okay?

paulg 21-10-12 05:43

---------- pentru Boboliki.
A trimis macheta Rolls Royce Camargue la scara 1/22 producator Bburago fara stopul stanga spate si cand l-am anuntat se facea ca nu stie, m-a amanat cateva zile sa caute stopul, intr-un final cica a gasit piesa lipsa, a ambalato intr-o cutiuta de bijuterii fara adresa scrisa pe ea, cica la el la posta a primit coletul asa si de atunci (aproximativ 20 zile) nu am primit nimic!
I-am trimis PM ca vreau banii inapoi si pustiul asta mincinos ni-ci macar nu mai raspunde la mesaje desi intra pe forum si da UP.
Asemenea personaje ar trebui sa fie interzise pe acest forum, caci nu avem nevoie de ei!
----------Boboliki

ssebastyan 21-10-12 13:37

Mare - pentru utilizatorul Mari97 , de 2 saptamani zice ca vrea sa facem un schimb si mai mereu este plecat cand e sa inchieiem tranzactia ! Nu faceti tranzactii cu el !

mari97 21-10-12 13:55

ti-am zis de 10 ori sa-mi dai nr tau si tu nimic.
mai te-am intrebat daca macheta are defecte si tu imi zici ca nu are rost sa te uiti la ia ?
am mesajele memorate si daca vrei le pun aici daca tu crezi ca este o minciuna din cea ce zic.
nu asa se face treaba voiai sa faci schimb cu mine si nici macar un nr de telefon nu mi-ai dat dupa ce ti-am zis de 10 ori sa-mi dai.

florinvfd 22-10-12 09:45

sectiunea de vanzari a devenit una tot mai romaneasca 100%!
am niste minusuri restante: paulg, mari97, grande

All times are GMT +2. The time now is 12:53.

- Copyright 2026 4Tuning