![]() |
Re: E30 - B.30.BEU
frumos rau de tot ursu si mai ales culoare :x
|
Quote:
Chiar mi-ar face placere sa vin dar nu am cum ptr ca sunt plecat din Bucuresti! Poate data viitoare. |
3 Attachment(s)
acelasi urs cu alta blana !!!!:lol:
|
game over |
Frumos !
|
Quote:
|
doamne incredibil cat de bine poate arata,in visele mele exact asa arata ursuletu :X:X:X sa ai mare grija de el ca iti merita toata atentia si sa ne ti la curent cu updateurile
|
Fara doar si poate , e unul dintre cei mai mai superbi ursi.. nu ma omor dupa ursi dar asta e chiar frumos .
felicitari , si ai grija iarna asta , daca tu mergi atent , altii nu , si ar fii pacat sa ti se duca munca intr o singura zii... Mai ales ca asigurarile nu mai platesc acum... EDIT: de ce ai revopsit o? |
4 Attachment(s)
Se pare ca Razvan mi-a luat-o inainte cu pozele,merci man!
Cateva poze si de la mine: :) :) :) |
Quote:
Apropo Ionut, pe la Breaza cand mai treci, dam o tura cu Sultz!!8) |
8 Attachment(s)
Quote:
Sincer nu stiu cu cine vb(sunt deja la Breaza)!:) Masina a mai primit azi 3ceasuri Greddy+Remote Control Unit Si inca cateva poze: |
Superba masina!Personal...nu ii gasesc niciun defect
Felicitari proprietarului! |
Re: BMW E30 1988 325i
Quote:
ceva de pe la inceput :lol: |
Quote:
Masina a fost revopsita din cauza ca la cat s-a lucrat la masina s-a mai zgariat in unele locuri si plus ca am mai avut cateva defecte si decat sa fac retusuri am preferat sa o revopsesc integral dar o culoare putin diferita :)! Ma bucur ca va place masina,arata asa datorita lui: RUSU(SERUS,unde a fost vopsita) iar restul a fost facut de RAZVAN NHT la EXELIXIS! |
4 Attachment(s)
Tin sa te felicit si aici Beu-le pentru masina, un mic update la pozele facute de mine ieri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning