Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fetelor le plac doar banii?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2895-fetelor-plac-banii.html)

Trixi 27-12-06 11:40

Re: Fetelor le plac doar banii?!

...cu asa idei...esti si mai si decit o fata...asa k nu e cazul sa iti para rau...;)

zarisk 28-12-06 14:10

imi pare rau sa va zic.....recunosc ca sunt si unele fete care umbla numai dupa bani....cunosc si eu cazuri,dar nu cred k e bine sa le bagati pe toate in aceeasi oala....

aleks 28-12-06 15:49

si mie imi plac banii, fetelor de ce nu le-ar placea?
sa nu fim ipocriti si sa recunoastem ca problema e ca le plac mai mult banii altora, care sunt mai numerosi decat ai nostri, nu-i nicio problema cand nu-l aleg pe altul mai simpatic, da' fara un ban in buzunar, in favoarea noastra care le putem scoate la un suc(aici sau la paris, mai putin conteaza, ideea e importanta)
mi mi-ar placea sa ma scoata mujeru' pe banii ei pe la munte, pe la mare, sa-mi ia toale, parfumuri, spoilere si jante la masina, nu mi-ar displacea sa fiu intretinut la modul asta, si nici altora sunt sigur....
totul e chestiune ce tine de unghiul din care privesti, daca tu esti latura de jos, sau de sus a unghiului ;)

Gabi 10-01-07 22:22

Cine mai sare gardu', primeste cartonas; rosu, nu galben!

Poco 10-01-07 23:49

NU toate sunt dupa bani ... mai sunt si exceptii(putine) dar mai sunt ... tre sa ai si asa zisu Noroc sa dai peste acea fata care mai stie ce`s alea sentimente si care nu ii gandu numa dupa $$ ... parerea mea

Magos 10-02-07 05:37

Of of of... Mai cresti tu si mai invata...
In primul si primul rand, vezi cu limbajul acela, esti pe un forum public, nu pe un thread privat! ;)
In al doilea rand, ai o mentalitate ff gresita de a aborda aceasta problema... in fine... nu vreau sa ma cert cu tine... o sa realizezi cu timpul ca viata inseamna mult mai mult decat niste bani amarati.... iar fetele de CALITATE vor alege intodeauna valoarea morala decat cea materiala... fetele usuratice??? da, gen Monica Columbeanu... vor alege bunastarea materiala si o viata de kko... nici cum nu se vor uita la OM. Ci la bunurile lui fizice...
Incepi sa te maturizezi cu adevarat in clipa in care vei face aceasta diferenta!
Corecteaza-ma Trixi daca gresesc... :)

CarGoVroom 10-02-07 08:45

:lol: cu asta o sa muriti de gat. valori adevarate k becali gasiti peste tot. sunt f multi prosti cu bani in mana nu stiu daca ai observat. ati vrea sa va pice banii din cer fara sa munciti, de aceea il luati de model.
Sunt sute chiar mii de prosti ca becali doar unul singur a fost Eminescu. Becali nu va lasa nimic in urma lui. Din epoca de piatra am ajuns aici nu cinste unor oameni ca Becali. Daca am fi fost toti k el probabil ca acum ne cautam de purici cum fac maimutele. Maybach-ul nu Becali l-a conceput....pe el il duce capul doar sa bage ranga. Cand omul inventa roata becali tocmai descoperise anusul. Asa ca, fara suparare, mai treceti si voi pe la scoala.

nu poti generaliza sa zici k toate femeile umbla dupa bani. Conteaza foarte mult si c impresie vrei sa lasi.
d exemplu dk intai arati k ai masina ceas haine blabla, exista o mare sansa sa te placa doar pentru bani. daca o lasi intai sa te cunoasca si apoi dai o tura cu masina asta s-ar putea sa schimbe ceva cred eu. las-o sa te placa pentru ce esti.

Trixi 10-02-07 09:26

bv!:-) bine punctat!;)

dexter_20 10-02-07 12:16

Eu am observat o chestie: de cand am lucrez si am banii mei (binisor pt un student) nr fetelor care le cunosc s-a marit doar cu colegele de munca si pot sa spun ca am deja 4 luni de cand lucrez. POATE dupa ce imi voi lua masina se va schimba situatia. Cine stie?

Cr1Sty_xxl 11-02-07 07:37

cam 70% din fete sunt pe interes si restu sunt cu care poti sa te intelegi kiar daca nu ai bani...acum depinde de fiecare cum intelege

bafta

CarGoVroom 11-02-07 08:32

Quote:

Originally Posted by mafiotul (Post 743098)
Pei asa ma gandeam si yo....dak oi avea vreo mashina mai bengoasa asa...cand am sa ma duk la intalnire (cu gajica) am sai cer lu unu dacia legata cu sarma si ma duk cu ea!!!!....si in functie de ce fel se uita,ce zice,imi dau seama ce vrea p.z.a!!!si dak e deaia,ii dau cu flit..da' dak nu,atunci data viitoare vin cu "copilashu meu"...!!!!:twisted:

a spus si cineva mai sus. trebuie sa te maturizezi un pic. nu castigi nimic spunand femeilor p.z.d.e si nici nu poti sa ai pretentia sa te respecte vb asa. daca e adevarat ce spuneti ca majoritatea femeilor sunt pe interes (desi tind sa cred ca generalizati la greu) atunci nu-i nimic....cel putin avem avantajul ca le depistam destul de usor (de obicei femeile care vor sa traiasca pe spinarea altuia nu au iq f mare...raman la ideea ca o femeie adevarata are si un pic de MANDRIE).

P.S:cat despre B ti-am spus ce cred si aia ramane (pt mine). valoarea unui om nu se rezuma la cat de bine stie sa-si tina banii sub saltea. ar fi firesc sa nu mai faci comparatie intre Eminescu si toti PARVENITII (de aici trag concluzia ca ai multe de invatat).
REFUZ sa discut despre B in continuare:
1.se va lungi la infinit discutia si nu vom ajunge la nici o intelegere
2.cu cat vb mai mult de el - indiferent ca esti pro sau contra - cu atat mai des il vezi invitat la emisiuni sa abereze in voie.....e ca si cand i-ai face reclama. mie imi da senzatia ca-mi ia bani din buzunar chiar in momentul asta. E nasoala senzatia..poate o s-o simti si tu candva (mai ales ca banii sunt cei mai importanti pentru tine).

dogy_10 11-02-07 12:59

eu zic sa nu generalizam idea asta, nu cred ca fetele vor doar bani, dar sunt convins ca banii sunt un plus pentru orice baiat, acum depinde si la ce fete facem referire, pt ca o fata care are si ea bani nu i-ar conveni sa umble cu orice parlit

Magos 13-02-07 00:26

poate ca muierile "nu stie" sa faca bani, cum zici tu, dar sunt sigur mai istete in unele privinte.... ;)

peace 2 u TOO!!!

Magos 13-02-07 01:28

ia vezi tu de gramatica aia intai si apoi mai vino cu argumente "strong"... asteptam!!!

Gabi 13-02-07 01:31

Quote:

Originally Posted by mafiotul (Post 746674)
pei atunci sa-si vada de istetimea lor akolo...dak este asa destepte,nu se mai vindeau atata!!!!!!!:twisted: [...]

Grow up, kiddo !

All times are GMT +2. The time now is 11:28.

- Copyright 2026 4Tuning