![]() |
Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..
4 Attachment(s)
Prima mea bara de fibra facuta de la 0... va place?
|
eu zic , ca a iesit destul de bine...dar pe ce masina este??
|
matrita din ce ai facut-o?
|
Quote:
După poza din dreapta pare a fi un Citroen. |
este un citroen visa. matrita am facut-o din ghips, scooch, spuma poliuretanica, po9listiren, plastic si nu maI SHTIU CE..
|
nu mai confundati Matrita cu elementu pe care se lucreaza ... Pozitivu este spoileru pe care lucrati cu ghisps/hartie/lut etc. si apoi Bara in sine!
Negativu este Matrita. nu mai confundati termenii ca induceti alte persoane in eroare! 1. Pozitiv -este spoileru original al masini pe care il modificati in prealabil cu diverse materiale:lut/spuma/hartie/etc. 2. Negativ - este Matrita :adica acea patura de fibra care o puneti peste Pozitivu de la pasu 1 3. Pozitivu final -este spoileru complet din fibra care il scoateti din negativ-matrita. Matrite din ghips se fac numa la sculputra si cantaresc foarte mult deci sunt foarte nefolositoare in cazul unor spoilere pt ca se sparg ca sa scoti pozitivu final! |
a mai cumparat cineva de la rompolimer de curand? care e faza cu transportu? adica tu daca n-ai autorixatie de transport nu poti sa iei rasina si intaritorul?
|
7 Attachment(s)
salz
sunt shi eu mai nou in domeniu da' mi'am luat inima'n dintzi shi am facut niste (defapt doar una e gata) acoperitoare (ochelari cum vrei sa ii zici) de stopuri pt loganu' meu. pun poze Multumiri lu' matza, quick_5hifter pentru rabdarea de care au dat dovada shi pentru cate raspunsuri OK mi'ai dat:P POZE.... |
oameni buni, sunt cateva locuri in bucuresti in care sigur gasiti produse en-detail pentru prelucrarea fibrei de sticla...si culmea, la preturi foarte mici, si poate sa cumpere oricine...daca eram de-acolo, va spuneam unde mai exact, dar contactati-l pe TAU ca el stie sigur!
kmySGR, multumim mult pentru ajutor si completari/corectari! cand mai ai timp, poti incepe de la inceput, adica de la confectionarea modelului...acolo se pare ca sunt cele mai multe probleme (ma refer la materialele folosite, care e cea mai buna varianta) PS:recunosc, si eu tot acolo am probleme :oops: la confectionarea modelului PS2: felicitari andy pentru initiativa! ai tinut cont de regulile elementare, acum depinde doar de practica pentru a putea trece la nivelul urmator! |
...nu prea ma mai intrat pe mess...vroiam sa te intreb...vad ca au iesti misto...dar...nu trebuia sa lasi loc pt lumina de marsalier??? :D
si dupa cum am spus...vopsite or sa arate misto ... ;) |
ms
cu gaura de marsh-arierre nush cum sa fac, adica ma gandeam sa ii dau o forma mai ciudata sa vina bine cu curbura capatata, dar tare imi e frica sa nu semene a semn Nike:P |
Quote:
|
pai vb cu tau si o sa te ajute
ce e asa de greu |
kut si eu un meserias din Bucuresti......, exista cineva? un nr de tel, o adresa?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning