![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Se vand scaunele si centurile !
|
wow.frumos foc loganu':oops:
|
La multi ani si un 2012 plin de modificari si tunerittttt 8) !!!!
|
La multi ani ! Un an nou mai bun ! https://i1110.photobucket.com/albums/...newyear007.gif |
La fel si tie Stefi! Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine la anu' !:drunk::drunk:
|
6 Attachment(s)
Abea astept sa ne vedem Alex !
Au venit si lautarii ! - Amplificator Magnat ultra 4000 - Hertz dcx 690 - Ground Zero GZTC 130T Am primit un set de faruri angel eyes, negre, Street Storm. Pentru cine le doreste, nu am ce sa fac cu ele. Au angelurile CCFL , si omu` a montat niste leduri smd albe ca (day light). |
La multi ani, multa sanatate.
Se pare ca ai inceput noul an cu dreptul, felicitari pentru achizitii. https://www.youtube.com/watch?v=8UZk28Mqydg :joy: |
Sa postezi un clip daca doresti cu lautarii in actiune sa vada si ochii nostri :D si sa auda si urechile noastre :D !!! Felicitari pentru achizitie si La Multi Ani !
off: devule,cei cu acel clip cu "faci pe prostu dacia etc " !? .... |
o sa facem ceva frumos cu sunetul .. 8)
|
Alex - tu esti ingineru` deci tu esti sefu` :lol:
|
vreau eu farurile sa le pun in loc de triple:)))))):lol::lol::lol:
|
Foarte frumoase achizitiile, asteptam cu nerabdare si un filmulet sa vedem de ce sunt in stare :)
|
Filmulet...la primavara...desi nu stiu ce ar putea sa se vada in fimulet...
Muzica o voi monta la primavara impreuna cu scaunele..centurile..ceasurile cu ecran negativ si alta lumina la bord...poate pana atunci reusesc si fac ceva la bancheta sa fie neagra... :oops: |
hai man ca zici de mine cu masaj in scaune:))) da si tu urmezi presimt :))) lumea isi pune incalzire deobicei :)))))))))))) sa le folosesti cu placere man!! Bafta !!!
|
Sa vedem :lol: Mai e mult pana departe :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning