![]() |
Re: Tm 24 Ady
Quote:
Nu stiu cand e show-ul de tuning la Timisoara dar stai fara griji ca te anunt :D nu scapi asa usor Quote:
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat despre ce stergatoare sa imi cumpar?ceva bune ca ce am cumparat de prin Metro-real sunt de toata jena,de noi nu sterg bine
|
Schumi eu chiar acuma mi-am luat stergatoare noi la buc nu la set ,sunt SCT Germany 15lei buc si sunt f.bune,se vede si pe ele ca sunt de calitate.
|
Quote:
P.S. Sterg foarte bine nemtoaicele astea parbrizu :D |
3 Attachment(s)
sal draguta masina dar daca mai vopsesti multe piese rosi o sa fie rosie toata,era frumoasa si verde daca ii dadeai barile jos si ii puneai niste jante scapai mai ieftin j arta mai bine dar fiecare q gusturile lui ;)Attachment 645356
Attachment 645357 Attachment 645358 |
[QUOTE=Speed4U;1759701]sal draguta masina dar daca mai vopsesti multe piese rosi o sa fie rosie toata,era frumoasa si verde daca ii dadeai barile jos si ii puneai niste jante scapai mai ieftin j arta mai bine dar fiecare q gusturile lui ;)[QUOTE]
Mersi de sfaturi...nu o sa mai fac foarte multe elemente rosii...maine intra intr-o mica reparatie pe la motor ca vine iarna si am probleme cu ''socu'' |
salut..frumoasa Dacia am vazut'o prin Tm...dai te rog frumos coditza jos, arata mai bine fara ea si antena aia din spatele coditei..in rest e frumoasa ! bafta
|
Quote:
|
ok spor atunci si bafta ! sa ai grija de ea ! merita
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Niste poze recente cu motorul...mai sunt multe de bibilit la el dar toate la timpul lor
|
imi place capacul de la culbutori si filtrul de aer!:Dvopseste si tu radiatorul ala si alternatorul ca e gazat.;)
|
Bolidu are dreptate :Dsi poti face multe la motor ca si aspect comercial sa arte bine si cu bani putini.Oricum e curat si ingrijit,asta imi place.;)
Totdeauna mi-a placut ca o masina sa arate bine cap-coada,nu cum fac unii si sunt destui cu referire la exterior doar.:idea: |
Quote:
As vrea sa cumpar jante de aliaj pentru masina.Ma poate ajuta cineva cu ceva oferte? |
Frumos adi .. bravo imi place cum ti_a iesit motorul. !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning