![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Echipa romaniei? Care echipa? Care Romania?!
|
Animalut problema e cine vrea sa mai reprezinte emma romania...
|
Quote:
|
Quote:
|
Da, pai asta e problema ... Aici e tristetea ... ;)
|
Quote:
|
EMMA VS CNCA seamana un putin cu ce se intampla in politica ... toti au dreptate, toti aveti interese :lol:
|
Ce interese are CNCA? :-)
|
pai participantii CNCA s-au simtit nedreptatiti de catre jurizarea EMMA si asa s-a nascut CNCA unde nu mai se simt nedreptatiti :lol:
hai ca facem praf topicu ... |
Poluare!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si dBDrag cum sa format? din oameni din eMMa care au spus ca sunt mai buni si au plecat?:o:o:o Savarinele in genunchi si pupati:-P:lol: |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
pe mine sincer nu ma intereseaza nici una din competitii :lol: nu am participat decat odata la EMMA acum cativa ani, probabil orasul din care sunt te-a facut sa crezi altceva .
sincer poate sa se numeasca cum vrea ea competitia important este sa existe :rolleyes2 nu stiu cum s-a format dbdrag ...mie imi place sa ascult muzica nu sa vad cat de tare face fassss o masina ;) nu am nimic cu asta mi se pare ok ... dar nu ma intereseaza atat de mult . mai mult ma intereseaza o masina in care pot sa ascult orice track indiferent de tipul de bas si sa se auda ok :D cred ca am imbatranit...ma orientez spre SQ . |
Quote:
ps. macar sunt constien de acest lucru :D ps2 . esti super tanar , ai toata viata inainte !!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning