Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

ducu 05-07-07 20:20

Re: Polo GTI vs...

... cursele pe 402m de fac de pe loc...
...se poate da un fiat 600 cu un veyron...nu trebuie decit ca cei 2 proprietari sa fie de acord...
...cursele din mers exista si ele... se aleg 2 masini cu proprietari dornici sa se dea din mers (din treapta 1, 2,3 sau 4) si se dau pina la o viteza stabilita de comun acord...
CE PANA MEA DEZBATETI VOI AICI???
...din cauza unora ca voi nu imi mai vine sa scriu pe forumuri...

PS. Eu am masina 4x4 si ma dau foarte rar din mers, si de obicei se intimpla asta tot cu masini 4x4. Oricum daca accepti sa te dai din mers ti-o asumi.
Nu tin parte nimanui... dar am intrat aici sa vad cu cine s-a mai dat zyxul si ce a facut... in schimb dau de de un roman politist....pana mea!!!

Calimero2003 06-07-07 02:47

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 983586)
vezi ca sari calul "biciclistule"!nu mai presupune tu, ce/cate masini am avut sau ce cunosc sau nu!incercam sa fiu obiectiv pe langa aberatiile tale sau ale tovarasului tau!
este parerea ta ref la youtube sau curse in general, dar asta nu inseamna ca este si realitatea."intamplarea" face sa fi vazut "ceva" curse, si pe afara, la viata mea a.i. pot trage concluzii bine fundamentate.
slicuri, autoblocant...ok dar nu uita ca multi de pe acest forum folosesc masina atat ziua cat si noaptea! ;) cand o sa ajungem la un nivel asa de ridicat incat fiecare sa aiba una masina DOAR pt curse...o sa fie altceva...
iar ref la zyx...am spus asa pt ca este unul dintre cei mai de treaba oameni d p forum si mai e si f linistit pe deasupra!!!

p.s.am si un montain bike, cine stie poate pot sa ma tin dupa tine ;)

Ma frate sti cum esti tu acuma .... esti una din persoanele frustrate care s-a trezit mare racer peste noapte cu masinuta loata de mamicuta si taticul si care e a tot stiutor si cunoscator.
Parerea mea e sa revi cu picioarele pe pamant si sa ai RESPECT pt persoanele care au investit in masinile lor BANI FRATE si nu vorbe pe forum cum faci tu.Scarificii inseamna munca nu rugaminti la parintii tai ca sa iti dea si tie bani.... eu cu "fraierul" ala de tovarasi al meu am investit in masini bani munciti de noi ..... nu vorbe aruncate de tine aiurea ... poate am investit in masini banii echivalenti masini pe care o ai tu acuma.... asa ca te rog abtine-te...
Ai venit total aiurea asa cum fac mai toti romanii (ca doar datul cu parerea la noi e sport national) si ai inceput sa ne dai noua lectii de tuning si de curse ... ai vazut tu la viata ta curse .... in afara ..... si ce inseamna asta .... decand privitul te face mai destept si mai priceput? .... aicea e vorba de privit sau de facut???? .... tu se pare ca ai tot privit la masinile tale pana acuma ...... si cu ce te-ai ales??

Lucian 06-07-07 08:29

Stricati topicul omului ... pacat ... Puteti deschide disputa asta in alta parte .

AlecsM 06-07-07 12:13

Quote:

Originally Posted by ducu (Post 983895)
... dar am intrat aici sa vad cu cine s-a mai dat zyxul si ce a facut... in schimb dau de de un roman politist....pana mea!!!

cata caterink ma ducule ????
:)):)):)):))

Quote:

Originally Posted by Calimero2003
Ma frate sti cum esti tu acuma .... esti una din persoanele frustrate care s-a trezit mare racer peste noapte cu masinuta loata de mamicuta si taticul si care e a tot stiutor si cunoscator.

care e problema ta daca parintii lui si-au permis sa-i ia masina ...desi poate nu e asa ! asta nu am inteleso niciodata dc ii ***e p unii grija "cum si-a luat x masina ? " - asta e sport national !!!!

sorry de O.T. zyx

iar referitor la cursele de le loc sau din mers ...consider k daca ai 4x4 esti adeptul curselor d p loc si invers ...insa io am 1 tractiune fata si 1 tractiune spate ...insa prefer si mi-am propus sa nu ma mai dau din mers decat cu prieteni buni k ies discutii aiure si nu are rost !!!

oricum ...mare kterink si penibil totu ...imi aduce aminte de gradinita knd zicea 1 k mama are masina si altu a zis k tata are troleibuz =))

alxscc 06-07-07 13:45

Febra pasiunii naste "monstrii"...soselellor ..:P
E adevarat ca banii fac diferenta..dar asta e valabil peste tot in viatza.

Important e sa ne respectam unii pe altii...si sa nu luam in ras munca si pasiunea unor oameni care isi pun sufletul intr-o masina...oricare ar fi ea.

pHlow 06-07-07 14:09

imi pare rau ca ma bag aiurea in topicul omului. Calimero, si eu am muncit si am bagat banii in masina mea ..dar masina mi-au luat-o parinitii. Sa nu uitam ca sunt atatia care ar putea avea cea mai tare masina cu banii parintilor dar aleg sa isi cumpere inele,lanuri si mai stiu eu ce. Aici pasiunea conteaza. si daca te pot ajuta si parintii e si mai bine. tot respectul pt cei care au muncit sa isi cumpere o masina din banii lor dar cand este vb de curse cred ca suntem la fel. si cei care au masina de la parinti si cei care au muncit pt ea. Asa cum un pilot de raliu vine cu masina de la sponsori si altul pe banii lui..

Zyx 06-07-07 15:08

Sa ma scuzati ca nu am mai scris dar cand am vazut cat de mult s-a deviat de la subiect m-am lasat...
Care e problema fratilor?! Chiar nu inteleg...

@GTA: m-ai intrebat ceva, ti-am raspuns ca ai inteles gresit... si ti-am explicat. Ce tot o dai intr-o parte si in alta!? Apropo de ceea ce zici tu, de grade/prieteni - cu toate ca nu stiu de unde ai ajuns la concluzia asta - mai bine asa decat sa ma cred eu nu stiu cine, mare cursant sau cine stie ce iti trece tie prin cap...

Legat de acea CupraR, acel S3, doar gandeste-te puse amandoua, una langa alta si vin si eu si parchez intre ele... Observa cineva polonicul meu?! Nu cred... Considera cineva o amenintare masina mea, pe langa cele 2?! Nu cred. Atat din punct de fizic/vizual cat si al performantelor. De asta am zis ca sunt masini "mari", de fapt mai mari (decat masina mea, cel putin). Observ ca fiecare crede ce vrea legat de cei mai mari. Uite, eu pe ei ii consider mai mari (asta numai din punct de vedere al masinii - pur si simplu pentru ca incerc sa le egalez performantele). Nu stiu de ce continui cu niste idei pe care nici macar tu nu le crezi (VR6&shit). Uite atat mi-am permis eu sa fac la masina asta, exact ce zici tu acolo. Si fac parte din cei 99% care numai asta au facut - o admisie, un soft si o evacuare. Pentru ca incerc sa imbin utilul cu hobby-ul meu. Cine esti tu ca sa te iei de acest aspect?! Cumva ti-ai facut o supermasina si acum (macar din respect) ar trebui sa facem liniste cand vorbesti tu?! E a 2-a oara cand te afli in treaba pentru ca intelegi numai ceea ce vrei (parca ai fi o femeie)...

@calimero, "amice", din cate imi aduc bine aminte, bunul tau amic - care observ ca e unicul care munceste din greu (precum si tu) pentru a se intretine, a-si plati masina si a si-o prepara - restul se stie ca ne-am trezit cu ele... a spus ca oricum vrea sa se dea din mers pentru ca are nu stiu ce bucse duse... Asa ca, nush ce sa iti zic...
Cursele sunt pe 402,5m... plm... am intrat si noi in lume, acum vreo 2-3 ani si de atunci toata lumea care are avantaj pe aceasta distanta numai asta stie sa spuna. Totusi, cursele sunt asa, pentru ca cine le-a organizat asa a vrut... Cum ar fi sa spun eu ca nu ma dau, pentru ca m-am obisnuit cu cele pe 1000m si astea pe 400 mi se par prea putin?! Nu suna aiurea? Nu am zis niciodata ca nu ma dau cu x sau y pe 400 asa ca nu stiu de ce atata zarva.
Ganditi-va cand erau pe 1000m, nimeni nu sarea ca ele sunt pe 402,5m, ci ca "afara asa sunt", "ca asa ar trebui sa fie si la noi", "ca am un prieten in nush ce tara..." si tot asa... Treziti-va! Ati dansat si inca dansati dupa cum vrea unul si altul. De ce cand Sebi avea Cielo erau pe 1000m?! A, dar tot el era organizator, ce coincidenta. De ce cand, cu putin inainte sa isi ia STI cursele s-au transformat in 402,5m... ca asa "e" ele... ?! Bine, nu este vorba numai de el, dar ca idee ;)
Masini sunt o gramada care sa mi-o de, sunt constient, ca doar, de, fiecare nas are nasul lui... Si, apropo, nu vad sa scrie la topicul meu "402 m cu START DE PE LOC"... Intelegi tu?!
Fratilor, masinile mai vin si cu timpi dati de fabrica pe reprize... ce ma impiedica pe mine sa fac aceasta comparatie cu o alta masina?! Voi?!

Nu stiu care e problema unora dintre voi (ca nu avem si noi 4x4 ca sa avem aceleasi pareri...) dar priviti fratilor si voi altfel lucrurile... Sper exemplu, daca in drum spre mare se intalnesc 2 insi (cu 2 masini, evident, una 4x4, una fata sau spate) care au chef de putina fugareala si ii dau oamenii pana se plictisesc, si ala cu 4x4 ramane in spate, sa zicem (doar sa zicem), ce o sa faca?! O sa il opreasca pe celalalt pe autostrada ca sa se dea dupa loc?!
Ura!

Zyx 06-07-07 15:18

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 984988)
imi pare rau ca ma bag aiurea in topicul omului. Calimero, si eu am muncit si am bagat banii in masina mea ..dar masina mi-au luat-o parinitii. Sa nu uitam ca sunt atatia care ar putea avea cea mai tare masina cu banii parintilor dar aleg sa isi cumpere inele,lanuri si mai stiu eu ce. Aici pasiunea conteaza. si daca te pot ajuta si parintii e si mai bine. tot respectul pt cei care au muncit sa isi cumpere o masina din banii lor dar cand este vb de curse cred ca suntem la fel. si cei care au masina de la parinti si cei care au muncit pt ea. Asa cum un pilot de raliu vine cu masina de la sponsori si altul pe banii lui..

Vai, cum poti spune asa ceva?! Nu e adevarat... De fapt, toti care au masini de la parinti/bunici/sponsori sau nu mai iasa afara, pe strada, si mai ales la curse... pentru ca... DE AIA!

Apropo, calimero, ceea ce vroiam sa spun legat de prietenul tau (si inteleg ca ii iei apararea, e normal) e ca a facut cam ce a facut bogdan kwx-ul la inceputul topicului asta - cand vroiam sa ma dau cu un golf V gti stock, si el (care tocmai batuse un dsg cu chip si evacuare) a zis ca sa incercam... avea vreun rost?!

ducu 06-07-07 15:28

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 984447)
Parerea mea e sa revi cu picioarele pe pamant si sa ai RESPECT pt persoanele care au investit in masinile lor BANI FRATE si nu vorbe pe forum cum faci tu.Scarificii inseamna munca nu rugaminti la parintii tai ca sa iti dea si tie bani.... eu cu "fraierul" ala de tovarasi al meu am investit in masini bani munciti de noi ..... nu vorbe aruncate de tine aiurea ... poate am investit in masini banii echivalenti masini pe care o ai tu acuma.... asa ca te rog abtine-te...
Ai venit total aiurea asa cum fac mai toti romanii (ca doar datul cu parerea la noi e sport national) si ai inceput sa ne dai noua lectii de tuning si de curse ... ai vazut tu la viata ta curse .... in afara ..... si ce inseamna asta .... decand privitul te face mai destept si mai priceput? .... aicea e vorba de privit sau de facut???? .... tu se pare ca ai tot privit la masinile tale pana acuma ...... si cu ce te-ai ales??

Mi s-a zis sa nu te iau in seama ca esti din clubul "Night Slayers" :lol: :lol: :lol: ... si pana mea poate ma maninci!!!!
Nu vreau sa te bag prea mult in seama dar reformuleaza si rectifica limbajul pentru ca nu m-am luat de masina ta pina acum sau de fata ta... chiar daca inteleg frustrarea si complexul.

PS. Alex ... zii lu` tata ca mai vreau 5000de euro pentru aprindere... :lol: :lol: :lol: :lol:

Calimero2003 06-07-07 17:06

Quote:

Originally Posted by ducu (Post 985124)
Mi s-a zis sa nu te iau in seama ca esti din clubul "Night Slayers" :lol: :lol: :lol: ... si pana mea poate ma maninci!!!!
Nu vreau sa te bag prea mult in seama dar reformuleaza si rectifica limbajul pentru ca nu m-am luat de masina ta pina acum sau de fata ta... chiar daca inteleg frustrarea si complexul.

PS. Alex ... zii lu` tata ca mai vreau 5000de euro pentru aprindere... :lol: :lol: :lol: :lol:

Adica?Ce vruiai sa zici cu asta?Am vorbit eu undeva cu tine?Am vorbit eu undeva de tine?Nu crezi ca te bagi in seama cu japca?
Eu zic sa iti vezi de clubul tau si sa i lasi pe alti mai " fraieri " cu treaba lor .... sau daca tot ai ceva cu mine eu propun sa ne intalnim si sa lamurim problema ... si nu ma iau nici eu de fata ta sau de masina ta!!!!

GTA 06-07-07 20:55

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 985083)
Legat de acea CupraR, acel S3, doar gandeste-te puse amandoua, una langa alta si vin si eu si parchez intre ele... Observa cineva polonicul meu?!

Tu te vaiti ca ai un polonic dar pot da exemplu de masini care pot fi catalogate cel mult "cazane" si care ar da rusine foarte mare acelor masini in orice fel de cursa.

Oricum scuza-ma ca m-am bagat in seama....chiar nu meritai derajul.

bogdan_kwx 06-07-07 21:54

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 985100)
Vai, cum poti spune asa ceva?! Nu e adevarat... De fapt, toti care au masini de la parinti/bunici/sponsori sau nu mai iasa afara, pe strada, si mai ales la curse... pentru ca... DE AIA!

Apropo, calimero, ceea ce vroiam sa spun legat de prietenul tau (si inteleg ca ii iei apararea, e normal) e ca a facut cam ce a facut bogdan kwx-ul la inceputul topicului asta - cand vroiam sa ma dau cu un golf V gti stock, si el (care tocmai batuse un dsg cu chip si evacuare) a zis ca sa incercam... avea vreun rost?!

la ce te referi? la asta?
Quote:
Originally Posted by -ZZ-
are cateva boxe ....irelevant zic eu....mult prea greu nenea fusco pentru curse.....off offf de ce nu stau eu prin Bucuresti...sa ma joc si eu fratele meu mai mic

fratele mai mic m-a batut pe mine ...nasul tau mai mare.ar fi o cursa fara istorie si o pierdere de timp.)))))))

masina mergea bine cum o stiam eu , nu stiu daca s-au mai adus modificari .dar nu suficient de bine sa bata un RENAULT 5.
Ma da ce de orgolii pe topicul asta ....cred ca dupa topicul cu " motocicleta ....masina " e cel mai atos , spinos si ....lung

Zyx 07-07-07 03:30

Nu, ma refer la asta...
Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx (Post 603632)
te aranjeaza un R5 din 87? 120 cp tractiune fata putin umblat la el (arcuri , evacuare si bancheta+buson rezervor)?

Dupa care a venit asta...
Quote:

Originally Posted by chuckie (Post 603779)
:D Felicitari pt cursele de azi...e rachetaaa masina!...
r5 a batut azi un GOlf 5 gti Dsg cu evacuare si chip :-)
felicitari inca odata!!

Whatever...
Gta, nu este vorba ca te-ai bagat in seama, ci ca intelegi ceea ce vrei tu, privesti lucrurile cum vrei tu, fara a lua sensul cuvintelor asa cum au fost ele date de cei care le-au folosit.
Calimero, dar ce calibra ai asa "de stock", de merge mai bine ca leonul? Chiar sunt curios... Cel putin pe viteza maxima sa inteleg ca se duce mai bine... Cu leonul de ce nu te-ai da la viteza?

OveR 07-07-07 10:34

ma rog sa revenim la topic o pisika turbata.. lanseaza provocare pentru polo gti .. :)

Calimero2003 07-07-07 16:38

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 985964)
Nu, ma refer la asta...

Dupa care a venit asta...

Whatever...
Gta, nu este vorba ca te-ai bagat in seama, ci ca intelegi ceea ce vrei tu, privesti lucrurile cum vrei tu, fara a lua sensul cuvintelor asa cum au fost ele date de cei care le-au folosit.
Calimero, dar ce calibra ai asa "de stock", de merge mai bine ca leonul? Chiar sunt curios... Cel putin pe viteza maxima sa inteleg ca se duce mai bine... Cu leonul de ce nu te-ai da la viteza?

Am sa iti raspund la intrebare si totodata acest post o sa fie ultimul postat pe acet teatru de mine...
Seatu bate pe 400 m calibra dar pe viteza finala il mananca calibra.... asta e ... nesimtita aia de calibra ia un amarat de 260 pe care leonul abia il are pe bord ca viteza maxima.... si cand spun stok ... masina chiar e stok ... si daca vrei e si de vanzare... 2000 euro si e a ta !!!! Cu leonul nu ma dau din mers si pe viteza maxima pt ca masina e 4x4 si sti si tu ce inseamna asta .... grautate mai mare si motricitate mai mica...

All times are GMT +2. The time now is 01:12.

- Copyright 2026 4Tuning