![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
recomand stef_yo_ro!baiat de calitate,preturi foarte bune!
|
Recomand pe domnu bmw.7000 . Foarte prompt, de incredere cu siguranta voi mai lua pioese de la el.
|
Recomand Trusca :) Luat de la el bandouri ptr bara fata e36.
|
SERGIU DINCA
STR. CRINULUI Nr. 5 Loc. CHIAJNA, Jud. ILFOV Tel: 0785 541 604 ATENTIE:!::!::!:..MARE MARE TEPAR ORDINAR RAU DE TOT:evil::evil:..SE DA DREPT MARE DIRECTOR, II RASPUND ''SECRETARELE'' LA TELEFON, NU POATE FI CONTACTAT DECAT CAND VREA EL, MINTE DE RUPE PAMANTUL, SI IN LOC DE CASETA DE DIRECTIE COMPLETA DE E36 FARA SERVO MI-A TRIMIS O CASETA CU SERVO, FARA BILELETE/CAPETE DE BARA, FARA CONDUCTE/HOLENDERE, FARA CONDUCTA METALICA DE PE CASETA, MI-A TRIMIS UN GUNOI:twisted::twisted:.... MI-A FENTAT TOATE MIJLOACELE DE VERIFICARE, A DAT-O MEREU CUM I-A FOST LUI CONVENABIL CA SA PREGATEASCA TEAPA...UN MARE GUNOI DE OM , AVETI GRIJA DACA VA SUNA CUMVA SA VA FACA VREO OFERTA, CICA ARE UN E36 LA DEZMEMBRAT...:rolleyes2 |
Quote:
AM vazut ca e_emu3 pune la masinile pe care de dezmembreaza seria de sasiu ca sa se poata verifica modelul si optiunile, poate vor face si ceilalti la fel ca e un lucru bun . |
Quote:
|
Quote:
de curiozitate cat ai dat pe caseta? |
Quote:
In prima faza a vrut 150 lei pe caseta, apoi cica nu avea cu cine sa o dea jos de pe masina ca mecanicul i-a cerut 150 pt demontare..si vroia 250 lei ca sa-i fie rentabil si lui...:rolleyes2 I-am zis ca trimit eu pe cineva din Buc sa o demonteze, nu i-a raspuns baiatului la telefon deloc, nici mie(vorbeam numai cu secretara) iar cand a raspuns cica caseta gasise alt mecanic si o daduse el jos..si acum a vrut 200 lei.. I-am lasat adresa de Posta, sa ma ajunga mai ieftin si sa pot desface coletul inainte sa-l platesc(vorbisem treaba asta la Posta), m-a aburit si sucit si mi-a trimis-o prin Fan curier(reducand 15 lei la costul casetei si neanuntandu-ma inainte)...eu eram plecat din localitate, nu am avut cum sa verific coletul la sosire si cand m-am intors si am vazut ce era in el mi-am pus mainile in cap, mi-am stricat tot restul de concediu din cauza acestui animal tepar..:twisted: |
Quote:
|
Quote:
Daca chiar vrei sa gasesti ceva, cauti si ai sa vezi ca gasesti, dar nu la directori :lol: Daca era director avea sigur bani si nu dezmembra masini.:lol: |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...oiectoare.html |
recomand cu toata increderea crysty_bobok.baiat serios si si rapid in trimiterea coletului:D
|
Quote:
|
In general, cred ca nu e o idee buna sa cumperi de la persoane care nu au user pe forum.
|
Quote:
Si un mesaj pentru moderatori: ce ar trebui sa facem sa-i inchideti conturile? Sunt deja 3 plangeri impotriva lui dintre care 2 useri chiar si-au pierdut banii. Inca odata va avertizez: aveti grija, pune anunturi numai cu piese care sunt la mare cautare, pozele luate cel mai probabil de pe net. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning