Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

Ursan2.5 21-06-11 14:11

Re: E36 - DARTH VADER

astazi am vazuto pe sosea, fara semnale, numar fata.....
cert este k arata superb neagra si cu rotile scose din aripi destul de tare. foarte frumoasa pisica...:D

Pishcotzzika 21-06-11 15:56

Quote:

Originally Posted by Ursan2.5 (Post 4412503)
astazi am vazuto pe sosea, fara semnale, numar fata.....
cert este k arata superb neagra si cu rotile scose din aripi destul de tare. foarte frumoasa pisica...:D

Si pisica te`a vazut pe tine....LOW...:)))

bogdanktf 21-06-11 16:08

fteee tare a iesit culoarea;) parerea mea este k proiectu asta trebuie terminat!si acum arata bine...

xxdadixx 21-06-11 18:46

Mai bine ne spui cine sunt teparii, nu ca 4tuning ar lua ceva masuri :!::!: Vad ca topicurile alea de reclamatii sunt frectii la picior de lemn. Eu am luat de la MOUZE o pereche de faruri NOI NOUTE ( asa scria in anunt ) cand le-am primit, aveau clema de la semnalizare rupta * rupta de mult si am dat 500 de lei pe ele.
Eu zic sa nu te enervezi, mai ales ca nu esti acasa, pune-o bine si incearca sa le iei pe rand si sa le rezolvi. Nu gasesti pe la tine pe acolo ceva dezmembrari? faci pachetel si trimiti acasa.

5inci 21-06-11 18:53

La aceasi chestie ma gandeam si eu inainte.De ce nu le cumpara de acolo pe toate si sa trimeata apoi un pachet acasa.Si asa stie el ce trimite.

RIcKO 21-06-11 21:20

9 Attachment(s)
da , pana la urma asa o sa fac, mai iau alta grila , semnale , si ce mai trebuie si le fac eu cand o sa am vreme sa trag o fuga pana acasa, cat despre tzepari o sa vad exact cine sunt si o sa postez ,,,nu am avut vreme sa ii caut dar nu ii uit , pana una alta ...cateva poze

FAST&FURIOUS 21-06-11 21:28

Arata fain, ai grija unde si la cine o lasi in grija.

RIcKO 21-06-11 21:30

Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 4413370)
Arata fain, ai grija unde si la cine o lasi in grija.

la socru ....

Pishcotzzika 21-06-11 21:33

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4413379)
la socru ....

=))))))))) buna asta=)))))))) deci pe cand vii acasa nu mai ai masina...o sa il vezi pe socruto prin cj in bmw=)))

Antilles 21-06-11 21:44

Lasa bre ca nu-i asa de rau, de aici nu mai ai mult.

Azi ti-am vazut fosta masina.....

RIcKO 21-06-11 22:28

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4413415)
Lasa bre ca nu-i asa de rau, de aici nu mai ai mult.

Azi ti-am vazut fosta masina.....

mda, imi cam pare rau dupa ea ....

Maniak22 21-06-11 22:41

Arata chiar bine :D.... pe volan cat ai dat?

ms99ass 21-06-11 22:52

arata superb din poze.
ricko, pacat ca nu esti acasa sa o vezi, una e in poze si alta e cand esti langa ea si stii ca toti banii care i-ai ,,aruncat'' in ea iti aduc o mandrie ca sa zic asa...

una e sa stii ca gasesti masina lovita din neatentia unor dobitoci de soferi, iar alta e sa stii ca sta in fata blocului, proaspat vopsita, iar dupa cateva zile, sa fie in 3 locuri lovita intentionat cu mingea de niste copiii retardati! bine a spus cine a zis mai sus, ia-o acolo cu tine daca poti si tine-o in garaj! ca aici in romania, e plin de invidiosi care abia asteapta sa iti distruga ceea ce ai facut din banii tai.

mult succes in continuare cu masina. esti pe drumul cel bun!

RIcKO 21-06-11 22:52

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4413538)
Arata chiar bine :D.... pe volan cat ai dat?

nu mai stiu vreo 50 de euro , are airbaNgul sarit si trebuie imbracat in piele si etc

RIcKO 21-06-11 22:54

Quote:

Originally Posted by ms99ass (Post 4413571)
arata superb din poze.
ricko, pacat ca nu esti acasa sa o vezi, una e in poze si alta e cand esti langa ea si stii ca toti banii care i-ai ,,aruncat'' in ea iti aduc o mandrie ca sa zic asa...

una e sa stii ca gasesti masina lovita din neatentia unor dobitoci de soferi, iar alta e sa stii ca sta in fata blocului, proaspat vopsita, iar dupa cateva zile, sa fie in 3 locuri lovita intentionat cu mingea de niste copiii retardati! bine a spus cine a zis mai sus, ia-o acolo cu tine daca poti si tine-o in garaj! ca aici in romania, e plin de invidiosi care abia asteapta sa iti distruga ceea ce ai facut din banii tai.

mult succes in continuare cu masina. esti pe drumul cel bun!

masina e in garaj + o prelata pe ea , daca o aduc aici risc sa o gasesc lovita in fiecare zi

All times are GMT +2. The time now is 20:13.

- Copyright 2026 4Tuning