![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
astazi am vazuto pe sosea, fara semnale, numar fata.....
cert este k arata superb neagra si cu rotile scose din aripi destul de tare. foarte frumoasa pisica...:D |
Quote:
|
fteee tare a iesit culoarea;) parerea mea este k proiectu asta trebuie terminat!si acum arata bine...
|
Mai bine ne spui cine sunt teparii, nu ca 4tuning ar lua ceva masuri :!::!: Vad ca topicurile alea de reclamatii sunt frectii la picior de lemn. Eu am luat de la MOUZE o pereche de faruri NOI NOUTE ( asa scria in anunt ) cand le-am primit, aveau clema de la semnalizare rupta * rupta de mult si am dat 500 de lei pe ele.
Eu zic sa nu te enervezi, mai ales ca nu esti acasa, pune-o bine si incearca sa le iei pe rand si sa le rezolvi. Nu gasesti pe la tine pe acolo ceva dezmembrari? faci pachetel si trimiti acasa. |
La aceasi chestie ma gandeam si eu inainte.De ce nu le cumpara de acolo pe toate si sa trimeata apoi un pachet acasa.Si asa stie el ce trimite.
|
9 Attachment(s)
da , pana la urma asa o sa fac, mai iau alta grila , semnale , si ce mai trebuie si le fac eu cand o sa am vreme sa trag o fuga pana acasa, cat despre tzepari o sa vad exact cine sunt si o sa postez ,,,nu am avut vreme sa ii caut dar nu ii uit , pana una alta ...cateva poze
|
Arata fain, ai grija unde si la cine o lasi in grija.
|
Quote:
|
Quote:
=))))))))) buna asta=)))))))) deci pe cand vii acasa nu mai ai masina...o sa il vezi pe socruto prin cj in bmw=))) |
Lasa bre ca nu-i asa de rau, de aici nu mai ai mult.
Azi ti-am vazut fosta masina..... |
Quote:
|
Arata chiar bine :D.... pe volan cat ai dat?
|
arata superb din poze.
ricko, pacat ca nu esti acasa sa o vezi, una e in poze si alta e cand esti langa ea si stii ca toti banii care i-ai ,,aruncat'' in ea iti aduc o mandrie ca sa zic asa... una e sa stii ca gasesti masina lovita din neatentia unor dobitoci de soferi, iar alta e sa stii ca sta in fata blocului, proaspat vopsita, iar dupa cateva zile, sa fie in 3 locuri lovita intentionat cu mingea de niste copiii retardati! bine a spus cine a zis mai sus, ia-o acolo cu tine daca poti si tine-o in garaj! ca aici in romania, e plin de invidiosi care abia asteapta sa iti distruga ceea ce ai facut din banii tai. mult succes in continuare cu masina. esti pe drumul cel bun! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning