![]() |
sebastian nu o lua in nume de rau eram pus pe glume. :wink:
eu te cred de asta suntem aici pe forum sa impartasim di experientele noastre unii cu altii. sa stii ca eu as putea la fel sa scriu un roman din experientele mele la volan.ma abtin ca stiu ca sunt aici unii care vor spune ca aberez,etc. numai bine :wink: |
Sebastian..dar totusi calculul matematic nu este foarte corect ca nu e liniar..sa traga constant.. ar fi fost interesanta o masuratoare cu a 5-a roata:)) :lol:
pai cum nu-ti era frica la viteza asa mare? :shock: ..vb ta..mai ales in dacie.. cielo parca da bine la 250 la ora: :lol: :twisted: |
Quote:
|
Re:
Quote:
Masuratoarea cu a 5-a roata nu ar fi fos posibila sarea de pe masina la trepidatile si viteza aia. Crede-ma ca aveam bord bun care indica corect viteza insa nu dupa el m-am luat. Se face calculul dupa turatie iar turometrul era chiar perfect. |
hmm... eu am putina experienta cu oltcit-ul ( am condus doar sporadic asa ceva ) dar mi s-a parut cam peste mana condusul, masina in general e ciudata, poate e kestie de obisnuinta...
prima mea masina (ca a majoritatii de altfel,nu?) a fost o dacie (din 91, cu okelari). poate din cauza ca era prima masina, nu stiu, dar mie mi s-a parut destul de fiabila, m-am adaptat rapid la regimul de mers al masinii, si in comparatie cu oltcitul ( unul pe care il mai conduceam inainte ) mi s-a parut kiar buna :) |
Re:
Quote:
|
Re: VS
Quote:
Quote:
Quote:
Din punctul acesta de vedere, oltciturile au fost mult mai ingrijite la vinzare. Tabla era tratata (protejata) inainte de montaj si vopsire. P.S. Verifica si vei gasi rugina: sub schimbatorul de viteze, in lonjeroane si in fiecare loc unde se depoziteaza noroiul - \"U\"-ul unde se monteaza cricul. La fiecare interventie, cricul va perfora podeaua masinii facind soferul sa utilizeze drept punct de sprijin, lonjeronul pt a suspenda masina. |
Re:
Quote:
|
Re: VS
Quote:
|
vs
Laurentiu:Din punctul acesta de vedere, oltciturile au fost mult mai ingrijite la vinzare :!: Nu prea cred,ai asistat la fabricarea celor doua autoturisme incat sa vezi cum a fost tratata[depozitata,protejata] tabla din care urma a fi fabricat autoturismul?SI GATA EXACT CUM AI SCRIS AM INCHEIAT DISCUTIA NOI DOI SPER 8)
|
chiar te rog sport...vrem foto!
adica... degeaba... ca o sa ne arati ceea ce dorim sa vedem...suprafete fara rugina. daca la o dacie noua nouta...nu ii aplici un strat de ulei in usi, stalpi, praguri...in 5ani e distrusa RAU!. Daca ii aplici faza cu uleiul....la 5ani ai doar usoare urme...de rugina. Poti sa crezi orice doresti, eu stiu ce vorbesc, prin mainile mele au trecut sute de dacii, de diferite modele. |
oltciturile au motorul prea incurcat si inghesuit....
totusi au un design mai placut decat daciile care par cioplite cu toporul.pe olticit mai pot sa pui un spoiler, un prag,da' pe dacie arata ca dracu'... |
Re:
Quote:
|
tu crezi ce zici?astea-s abureli de adormit pruncii mici:)
:) |
2 Attachment(s)
cam asa arata o masina :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning