![]() |
Re: AUDI A4 B5
10 Attachment(s)
ms frumos, azi totul a mers cam in proportie de 90% conform planului....am si ceva poze cu evacuare, pt ca ma rugat cineva intr-un post mai devreme
|
felicitari ptr proiect,am stat toata noaptea si am citit tot pana aici si speram ca o sa vad pozele cu ea terminata,dar vad ca mai trebuie sa urmaresc umpic topicul,succes in continuare
|
foarte frumos a iesit.am urmarit topicul de mai demult,nu mai tin minte daca am postat sau nu.
cred ca ar da mai bine cu grila din fata neagra(parca e cam mult gri in fata si eu as pune si o folie rosie pe stopuri.imi place foarte mult in rest cum arata masina,si ca o chestie de viitor pe care e posibil sa o ai deja in minte ar fi spoilerul spate care parca nu se potriveste asa bine!in rest multa bafta si putere de munca sa ai!! |
Quote:
pana acum nu ai postat, dar iti multumesc aprecierile si sugestiile, ceea ce ai zis tu sunt in planul de viitor.....faruri, grila si plasa de pe bara negre, bara spate asa am primito in schimbul uneia originale, dar la iarna o sa schimb si bara spate (evacuare dubla si difuzor de aer) si plasa de pe bara spate tot cu negru o sa fie facuta, triplele o sa ramana asa negre nu o sa sufere nici o modificare. multumesc de urarii!!!! |
din cauza ca vremea e urata nu am mai lucrat la masina,
azi am duso la un service sa-mi regleze ramele la usi, capota, aripi, portbagaj etc |
chiar daca vremea nu ma lasa. am reusit sa centrez usile, portbagajul, aripile, capota, bara spate etc, am facut si programare la "lipitorii de folii" sa pun folii pe geamurii....maine o duc acolo pe la 12-1 ..... dupa mai sunt de tras niste cabluri, actuatoarele pt usi si apoi marea echipareee ;;)
|
22 Attachment(s)
astazi: 26;07.2011 a inceput marea ansamblare
- schimbata folia pe geamurile spate - pusa folie pe geamurile fata - pus parasolar - pus eleronul de luneta - niste chedere pe la parbriz - montat oglinzile - insonorizat tot portbagajul (aripile, podeaua, tavanu, capul la portbagaj) p.s. toate astea datorita prietenilor mei GRASU HFV si GRASUL JCB |
si ciorditoru de lama de la cutter adica eu:lol::lol:. o sa iasa super
|
Quote:
ieri in toiul zilei mi-au furat de la golf grila dreapta fata (pasager) de vine in bara de pe fata......masina parcata in fata politiei....in ce tara traim |
sau gandit ei ca poate nu ai nevoie de ea=))=))....bafta cu masinutza.....sa o vedem gata.....crek e mortala.....cu farurile ce ai rezolvat?
|
cu farurile nu am mai rezolvat nimic, pt ca am fost ocupat cu masina si seara mai trebuie sa ies si cu prieteni, mai vb mai discutam, cum fac prieteni.. ;) o sa ma ocup si de alea sau poate o sa iau unele de fl pana la fac pe astea
|
masina e foarte frumoasa si urmaresc topicul,dar parerea mea e ca spoilerul ala spate cu liniilea alea curbe care sunt mai mult drepte nu arata bine deloc,mai fain era un spoiler spate de pe facelift care are umpic de buza intoarsa
|
Quote:
AM MAI SPUS ASTA DE VREO 3-5 ORI BARA SPATE SI PRAGARELE ASA LE-AM PRIMIT, FARA SA DAU BANI PE ELE LA IARNA O SA FAC ALTA BARA DE SPATE |
astazi (27.07.2011) m-am ocupat de bord
- am dat bordul jos pt mai multe lucrari - era dezlipit pe langa parbriz si l-am lipit - am cumparat prize de aer de facelift (iluminate) - am montat prizele de aer si am dat gaura de tras firele - am pus trimurile pe bord poze o sa le fac maine dupa ce le montez |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning