![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Quote:
|
Sigur cum sa nu , avem cu ce sa ne laudam. Doar sunt raritati , nu prea vezi des asa ceva pe strazi. Si ambelel au acelasi proprietar. (SLR)
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1205174944
SLR GRI https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1205234897 SLR NEGRU = acelasi proprietar |
Quote:
2 frati = 2 slr'uri (cel gri al patronului de la fc arges, si cel negru al fratelui.... ) 100% |
1 Attachment(s)
am mai vb despre acest golf... dar vreau sa va intreb ceva despre el (al cui a fost, a fost forjat ceva, dc nu a fost inscris nici pana acum?? )
masina a fost lovita in fata, iar acum este de vanzare... nici macar nu a inscris-o de atunci... ma cam tenteaza aceasta masina.... |
totusi
cere 8mii si ceva p ea mult prea mult pt ce este. la 9 mii stiu eu una si mai frumoasa si mai ingrijita da-mi un mes prv daca t intereseaza. |
am vazut si u golful ala negru cu portocaliu pe fratii golesti , dupa yaky , pus la vanzare ....
|
fara bara fata.....oricum nu merita 8000
|
in nici un caz ... dupa cum arata am impresia ca e cam rupt in doua ... si nu numai bara fata ...
|
eu nu am stat sa il analizez...i-am vazut fata in retrovizoare
|
da misto golfu dar nu merita 8mii la cum arata acum. in curand o sa pun niste poze cu un renault megane si un bmw seria 3 visiniu . foarte misto bmw-ul.
|
4 Attachment(s)
nu stiu dak se obeseva in poze dar are un intercooler mare (in concluzie si motorul are ceve caluti)
|
golful ala negru cu portocaliu a fost cumparat d soramea...dar la alti bani...mult mai putin decat se zicea p aici ca ar costa.
plus ca e f usor avariat in fata. jantele sunt d porche p 18. dvd jvc interior retapitat. sper sa il scoata p strada in curand. |
Quote:
mai exact cat a costat de fapt golful ? @adrian_drift_king : din cate stiu eu , megane-ul ala in 3 usi este al tipului care avea inainte supernova aia de pe taxy cu KMY la numar |
sub 8mii...peste 5. nu vreau sa dau suma exacta.
avantajos oricum... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning