![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
De doua zile iti citesc topicu (printre randuri, de la servici)...... E de admirat ce ai facut din masina asta :shock: ma bucur ca o ingrijesti. Cred ca abea astepti sa vina caldura sa lasi masina blana, si cu jantele.... o sa fie bine rau! I'll be watching you :lol:
|
Quote:
Salut si multumesc pentru rabdarea de a citi totul si de asemenea multumurii pentru cuvinete ,iti dai seama daca am renuntat sa mai merg cu masina pe timpul iernii numai sa mai strang banii sa o fac cum vreau ,vorba aceea pentru mine masina era un drog' si am zis totusii sa renunt pentru a m-ai strange ceva resurse',ma uitam pe topicuri gen loganul kys ,bogdy cel cu fabia plus ceva pe la sectiunea bmw multe pe care le urmaresc din umbra ca sa zic asa si credema cand vad ca marea majoritate fac si pe timp de iarna si eu stau ma macina rau adica na obisnuit sa fac in fiecare luna cate ceva acuma astept ,un lucru e clar cand ma apuc de ea vreau sa am totul de asa natura in cat doar sa pun sus pe ea ,stateam si ma gandeam o sa imi iau si concediu numai sa o vad gata :lol: 'gata' intre chilimele vorba lui prietena mea ca cica am o fantezie cu masina asta :lol::lol: adevarul asta e pana la urma am contaminato si pe prietena mea,numai zic ce sa scandalizat cu mine cand am dat jantele :lol::lol: ca cik am lasat masina desculta :lol::lol: Numai de bine ! Si sper ca noul an sa aduca ceva frumos ! |
Draguta masina,se vede pasiunea!Imi place ca ti-ai lasat loc si de 1kg portocale in portbagaj...ca tot e sezonul!
Bafta ! |
Quote:
Numai de bine! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine ! |
Se mai adauga la domeniul jucarii pentru copii :lol::lol: o husa volan care am achizitionat-o azi ,e de culoare neagra cu insertii gri ,multumit de calitate o sa revin cu poze zilele astea
Numai de bine! |
1 Attachment(s)
O parere sa vina mosul sau nu ?:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O sa vina ceva de genul ..aproximativ
|
Quote:
Mersii frumos pentru sfat Urmeaza ca zilel astea sa ma decid :rolleyes2 Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning