Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

B-99-SAA 09-12-11 15:47

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

De doua zile iti citesc topicu (printre randuri, de la servici)...... E de admirat ce ai facut din masina asta :shock: ma bucur ca o ingrijesti. Cred ca abea astepti sa vina caldura sa lasi masina blana, si cu jantele.... o sa fie bine rau! I'll be watching you :lol:

sike 09-12-11 15:59

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4768663)
De doua zile iti citesc topicu (printre randuri, de la servici)...... E de admirat ce ai facut din masina asta :shock: ma bucur ca o ingrijesti. Cred ca abea astepti sa vina caldura sa lasi masina blana, si cu jantele.... o sa fie bine rau! I'll be watching you :lol:

Salut si multumesc pentru rabdarea de a citi totul si de asemenea multumurii pentru cuvinete ,iti dai seama daca am renuntat sa mai merg cu masina pe timpul iernii numai sa mai strang banii sa o fac cum vreau ,vorba aceea pentru mine masina era un drog' si am zis totusii sa renunt pentru a m-ai strange ceva resurse',ma uitam pe topicuri gen loganul kys ,bogdy cel cu fabia plus ceva pe la sectiunea bmw multe pe care le urmaresc din umbra ca sa zic asa si credema cand vad ca marea majoritate fac si pe timp de iarna si eu stau ma macina rau adica na obisnuit sa fac in fiecare luna cate ceva acuma astept ,un lucru e clar cand ma apuc de ea vreau sa am totul de asa natura in cat doar sa pun sus pe ea ,stateam si ma gandeam o sa imi iau si concediu numai sa o vad gata :lol: 'gata' intre chilimele vorba lui prietena mea ca cica am o fantezie cu masina asta :lol::lol: adevarul asta e pana la urma am contaminato si pe prietena mea,numai zic ce sa scandalizat cu mine cand am dat jantele :lol::lol: ca cik am lasat masina desculta :lol::lol:

Numai de bine !

Si sper ca noul an sa aduca ceva frumos !

LP_2011 11-12-11 20:36

Draguta masina,se vede pasiunea!Imi place ca ti-ai lasat loc si de 1kg portocale in portbagaj...ca tot e sezonul!
Bafta !

sike 11-12-11 20:44

Quote:

Originally Posted by LP_2011 (Post 4772561)
Draguta masina,se vede pasiunea!Imi place ca ti-ai lasat loc si de 1kg portocale in portbagaj...ca tot e sezonul!
Bafta !

Salut ,multumesc frumos de aprecieriii ,tare asta cu portocalele imi place decii trebuie sa fac cinste cu o portocala :lol:

Numai de bine!

sike 12-12-11 11:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LP_2011 (Post 4772561)
Bafta !

Uite am gasit o poza de pe vara cu dovada ca incape mai mult decat o plasa de portocale :lol::lol:: arrow:

sk8erboy16 12-12-11 21:05

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4773441)
Uite am gasit o poza de pe vara cu dovada ca incape mai mult decat o plasa de portocale :lol::lol:: arrow:

e bn dak intra mai multe :D;) knd mai treci p la noi?

sike 13-12-11 15:14

Quote:

Originally Posted by sk8erboy16 (Post 4774616)
e bn dak intra mai multe :D;) knd mai treci p la noi?

Salut man ,cu siguranta o sa trec la voi ca avem ceva treaba pe la masinuta i-am zis si lui andrei ce vreau sa mai fac si ce m-ai e de schimbat ,dar cred ca astept sa dea caldura ca oricum cu masina numai circul ,un lucru e cert in alta parte numai fac masina decat la voi ,ca stiu ca acolo se lucreaza profii si am incredere maxima !

Numai de bine !

sike 13-12-11 15:19

Se mai adauga la domeniul jucarii pentru copii :lol::lol: o husa volan care am achizitionat-o azi ,e de culoare neagra cu insertii gri ,multumit de calitate o sa revin cu poze zilele astea

Numai de bine!

sike 15-12-11 10:11

1 Attachment(s)
O parere sa vina mosul sau nu ?:twisted:

VaLeX 15-12-11 10:13

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4778853)

GO GO GO SANTHA !!!

_Cox_ 15-12-11 10:13

Quote:

Nu se potrivesc cu stilul masinii. (parerea mea)

sike 15-12-11 10:14

1 Attachment(s)
O sa vina ceva de genul ..aproximativ

sike 15-12-11 10:20

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4778857)
GO GO GO SANTHA !!!

Sant in dubii si nu prea stiu ce sa fac desii au cam aceleasi caracteristicii pe care le-au avut cele de bmw pe care le-am avut cu flanse numai ca astea is in 4 prezoane ,adica au et12 destule de late si imi pica exact sub aripa ,bine o sa vina reconditionate ,vopsite aranjate dar aicii nu e graba ca pana in primavara am timp..

Mersii frumos pentru sfat

Urmeaza ca zilel astea sa ma decid :rolleyes2

Numai de bine!

sike 15-12-11 10:23

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4778858)
Nu se potrivesc cu stilul masinii. (parerea mea)

Iti multumesc pentru parere,o sa analizez zilele astea sa vad daca le iau sau nu ,multumesc inca odata !

Numai de bine!

Devu 15-12-11 10:26

Quote:

Da da :d . Sunt perfecte .

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning