Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Supercars - Japoneze vs. Europene (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2195-supercars-japoneze-vs-europene.html)

THX-1 09-05-07 22:52

Re: Supercars - Japoneze vs. Europene

Ehee,dupa 33 de pagini de controverse la acest topic stau si ma gandesc ca dc. am fi tinut cont de primul cuvant din titlul topicului "SUPERCARS-japoneze vs. europene",atunci japonezele ar fi obtinut fix punctajul 0 !:lol: Sunt curios ce supercar japonez(dc. exista) ati fi putut compara voi cu bolizi de talia lui porsche,ferrari,lamborghini,bugatti,pagani,Mertz-SLR,AUDI-R8,etc.(Supercarurile europene)...Touche!!...sigur sare vreunu' cu NSX-ul :lol:

BogdanNZ 10-05-07 09:42

Daca citeai cu atentie vedeai ca s-a mai spus lucrul asta de multe ori cu multe pagini in urma...dar vad ca voi tot continuati sa va certati aiurea...ma mir cum nu o aparut pana acuma threadf Avion vs. Elicopter. :lol:

florin2007 10-05-07 10:01

salut
am o almera din 97 hatchback si ma intereseaza cum pot face blestematul de haion sa nu mai faca zgomot.

florin2007 10-05-07 10:03

am schimbat la ea tot ce se poate planetare bucse amortizoare dar la haion nu stiu ce sa-i fac e singurul lucru care face scandal la masina (plus un greiere in bord pe partea dreapta- dar mai cu bun simt )

Trickz 10-05-07 10:04

gresisi topicul. incearca la masina mea/nissan (parca asta e almera=)) )
nu mai posta aici despre masina ta si foloseste si functia edit:D

Jimmy_ex 10-05-07 10:13

Quote:

Originally Posted by florin2007 (Post 893996)
am schimbat la ea tot ce se poate planetare bucse amortizoare dar la haion nu stiu ce sa-i fac e singurul lucru care face scandal la masina (plus un greiere in bord pe partea dreapta- dar mai cu bun simt )

Eu zic sa stai linistit,japonezele sunt foarte fiabilee!!:lol: .....ai gresit topicul si faci japonezii de pe forum de ras!:lol: :lol: :lol:

xxdadixx 10-05-07 19:23

Quote:

Originally Posted by florin2007 (Post 893996)

Vezi la tampoanele din spate daca se pot regla.
Ontopic: orice japoneza putin aranjata poate deveni un supercar :2gun:

pimp_lex 11-05-07 15:08

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 893498)
Ehee,dupa 33 de pagini de controverse la acest topic stau si ma gandesc ca dc. am fi tinut cont de primul cuvant din titlul topicului "SUPERCARS-japoneze vs. europene",atunci japonezele ar fi obtinut fix punctajul 0 !:lol: Sunt curios ce supercar japonez(dc. exista) ati fi putut compara voi cu bolizi de talia lui porsche,ferrari,lamborghini,bugatti,pagani,Mertz-SLR,AUDI-R8,etc.(Supercarurile europene)...Touche!!...sigur sare vreunu' cu NSX-ul :lol:

altu care a citit doar ultimile 3-4 pagini dar nu si celelalte 28 (sau cate sunt)

THX-1 11-05-07 15:20

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 896153)
altu care a citit doar ultimile 3-4 pagini dar nu si celelalte 28 (sau cate sunt)

Pai dc. nu le citeam nu observam!,foarte simplu!...:idea: ting!!......."stau si ma gandesc ca DACA am fi tinut cont..."..."daca"!!!...asta tine de logica!

pimp_lex 11-05-07 23:55

daca le citeai, si intelegeai ce citeai, atunci nu mai faceai comentariu de mai sus

THX-1 12-05-07 11:45

oki..........

HMiller 13-05-07 14:30

As merge pe mana japonezelor (si pentru faptul ca baietii astia - la modul general vorbind - nu au scazut standardele precum europenii si continua sa produca masini fiabile), desi la capitolul supercars europenii stau foarte bine.

300zxtt 14-05-07 14:55

un exemplu de supercar italian si o masina japonezahttps://www.youtube.com/watch?v=gZr6G3PBk1M&mode=related&search=

THX-1 14-05-07 15:25

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 900539)
un exemplu de supercar italian si o masina japonezahttps://www.youtube.com/watch?v=gZr6G3PBk1M&mode=related&search=

nu stiu ce-ai vrut sa ne arati!:lol: :lol: :lol: :lol: ........acelasi lucru pot sa-ti arat si eu cu o cursa intre un fiat si porsche,n-are nici o legatura o masina prparata la maxim cu una stock!.Sau pune si un diablo modificat toatal atunci ca ajunge lejer la 1500cp!;) compara-le stock totusi!

300zxtt 14-05-07 15:58

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 900588)
nu stiu ce-ai vrut sa ne arati!:lol: :lol: :lol: :lol: ........acelasi lucru pot sa-ti arat si eu cu o cursa intre un fiat si porsche,n-are nici o legatura o masina prparata la maxim cu una stock!.Sau pune si un diablo modificat toatal atunci ca ajunge lejer la 1500cp!;) compara-le stock totusi!

daca te uitai atent nu era preparata la maxim ci era peste ce poate oferii stock,iar asa eventual comparam o masina de sub 50.000e cu una de peste 100.000e.

vreau sa spun ca nu-mi trebuie un supercar sa-mi arat egoul sau sa compensesz partile lipsa anatomice si apreciez cum o tara putin mai intinsa decat romania poate tine piept unei lumi intregi.

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning