![]() |
Re:
Quote:
|
banu!
0724/309.320 |
Banu nu mai e, ca s-a dus pe scorpio :? .Daca vrei, se duce scorpio pe capri :roll: .Sau daca te pasioneaza , iti dau passatul(seamana foarte tare cu consulul gt), ca e tot in 2 usi.
|
vreau shi eu ceva informatii de pe la Ford-istii mei
ce carburator \"destept\" as putea pune pe un motor de 1,6 de taunus Are idee careva catzi cai are un motor de 1,7 V4 de capri ? |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
deci as opta ptr.un carb de V6, 2.0! nu te intreba de caii putere ai motoarelor ford,mai ales in V.cel mai tare e de 148 kw-un cossie de 2.8i,24v.La un V ai cuplu f.bun.Ce cauti tu,un V4,e tip Cologne,care mie imi da batai de cap de 3 luni.Daca vrei V,cauta un 2.3 sau 2.8 injectie-150CP.Daca te intereseaza un Zetec de 1.8 injectie multipunct,cu toata electronica pe el-400 euro,da un semn. off:pun un film bun filmat prost cu un player fara sonor,care era tot farmecul.subiectu' e fordul lui cosmineloo,cu noul carb. |
nu baro' nu vreau motor.Vreau un carburator, daca cumva ai sau poti face rost de un carb de taunus motor 1,6 GT (88 cai ). E dublu corp. Nu vreau de V6 pt ca e posibil sa nu imi mearga bine ( diferenta prea mare lintre supapele de 2000 V6 si motorul meu)
|
Re:
Quote:
|
vad ca nu a mai facut nimeni nimic pe aici!
eu am reushit sa pun fordul pe burta la costinesti! adica e in fatza casei in noroi maxim de la ploaie! traiasca maxi taxi!!! costinesti constantza 45.000 lei veki! |
s-a dus vara!ar trebui sa ne inchidem in garaje si sa modificam motoarele.
eu am 2(doua)=1+1 idei. 1.o fantasma de galerie cu 4 carburatoare de tico.as avea nevoie macar de 1 sa ma pot apuca de facut \"skitze\" 2.marirea razei arborelui cotit.aici am sa revin ca abia am inteles cum se face si care e efectul si alti factori de luat in calcul. ideea e ca se poate mari capacitatea cilindrica fara alezarea blocului motor. faza nu-mi apartine mie ci unor americani :lol: dar daca tot am dezlegat misterul,zic sa-l impartasesc poate mai atrag si alti fordisti ptr. ca am ramas doar 4 care suntem 3...eu si cosmin,restul... :?: :?: :?: (a inceput scoala?) promit sa revin cu ceva desene si skeme si daca aveti un carb de tico,si bulit sa fie,dati-l imprumut! |
pai si pe ce ai vrea sa pui 4 carb de tico?
pe V6? sau tzi-ai luat alt motor? |
nu man,pe motorul tau..... :lol:
|
costinestiul e sub apa!!!
masina mea se presupune a fi pe la vecina de vis a vis! fuck! |
alf e in pod din ce am vb cu vecinii la telefon. azi nu am putut intra in costinesti. sper sa pot maine. asa ca amanatziva vacantza....
|
sper ca pagubele sa fie minime si Alf ok. nu stiu ce poate fi mai aiurea decat o faza ca asta.
fii tare! |
vaii de p..a mea ce am vazut, am fakut si poze la Stirile ProTV, Capriul e in apa si da, e pe la vecina, cu apa aproape ce ajunge la varful capotei, deci motor :( , casa ta Cosmine cred are poarta deschisa larg, apa pana in ....mama masii ce-i acolo, si ALf ...dragutzu de el, unde-o fi :?: :!: :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning